Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Nie, nie. Szybkie, trochę pogniecione, ale nieuszkodzone pudełko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    Bueno, armar este modelo del reactor ARC de Ironman me pareció muy entretenido y una vez terminado tiene buen acabado y funciona correctamente, ahora me falta la caja de exhibición que compraré más adelante. Lo único que debo señalar es que la caja llegó muy maltratada (ver foto) así que espero mejoren en ponerle alguna protección a los paquetes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Zajęło to dużo czasu, ponieważ został 2 tygodnie w cłach, ale produkt jest bardzo dobrej jakości, bardzo łatwy w montażu i dobry wygląd, jest wart tego, co płacisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    ótimo produto é exatamente o que eu queria, a montagem foi muito fácil esse novo modelo não é necessário enrolar o fio assim ficou bem prático, vendedor rápido e prestativo recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Esperando a ser montado. Todo parece correcto, pero la caja negra vino muy dañada. Deberia de meter la caja negra dentro de otra de cartón más protegida ya que la caja negra queda bien guardarla por el logotipo de Stark Industries

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    To bardzo ojciec, tylko że moim zdaniem nie było tak łatwo to poskładać, wymagasz cierpliwości i uwagi do czytania instrukcji, polecam oglądanie filmów, aby móc je łatwiej złożyć, Nie podoba mi się tylko to, że części zamienne lub dodatkowe nie wchodzą we wszystkie części, powinny umieścić je więcej na wypadek złamania, ponieważ materiał plastikowy jest delikatny, więc należy to zrobić ostrożnie. Ale poza tym jest bardzo ojcem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    My photo does not do it justice but this is a nice looking model kit. Not overly challenging to build with a total time of about five hours and most of that time was spent peeling the protective film off the acrylic parts. An adult can easily assemble this kit but a child may require some help with all the small parts.The model does not really require glue for assembly as most things snap in place. Extra parts are included so do not worry if you have pieces left over after assembly. Note that this will not turn on unless you use the remote control which requires a battery which is not supplied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Bardzo dobra jakość produktu, bardzo zła wysyłka i opakowanie... Bardzo duże ryzyko złamania!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    ótimo, chegou antes do previsto parabéns, mais os correios do brasil deixou a desejar, demorou muito a entregar a encomenda. so nao sei como colar a base e o suporte de encaixar o reator. mais o reator e lindo, perfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Bardzo szybka dostawa w 13dni👍👍👍 Zaraz zabieram się za skladanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 974
    • Ft3 025
    • Ft3 782
    • Ft8 702
    • Ft2 619
    • Ft4 540
    • Ft15 516
    • Ft10 974
    • Ft33 147
    • Ft121 269
    • Ft4 540
    • Ft11 731
    • Ft13 107
    • Ft121 269
    • Ft19 663
    • Ft8 702
    • Ft15 074
    • Ft40 502