Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    Dron działa doskonale, ma możliwości jak opisano, baterie muszą być naładowane w pierwszym locie! Wideo jest solidne, nadaje do 100m wysokości, a ja przeleciałem do 200m i działa ok. Aplikacja jest bardzo dobra, oszczędza wszystkie loty, dzięki czemu można zobaczyć, kiedy je zakończymy. Zdjęcia są w porządku, na pc bardzo dobrze. Na pierwszy lot bateria trwa do 34min przy małej prędkości. Dron jest świetny do robienia zdjęć i filmów oraz do zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Bardzo szybka dostawa, nie spodziewałem się tego. Bardzo Wam za to dziękuję! Wszystko jest bezpieczne, jeszcze nie przetestowane. Jak tylko będę testował suplementy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Przybyłem na długo przed dostawą, jestem bardzo pewny, że produkt przyszedł w plastikowej torbie był dobrze zgwałcony i w piance ochronnej. Skrzynka była trochę poobijana i wygląda na to, że ktoś otworzył wcześniej pudełko Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo dobry dron, jakość obrazu jest doskonała i stabilność bardzo dobra, nie testowałem zasięgu tak bardzo, co jeśli raz aktywowałem Rth, dron wydawał się być gotowy do lądowania i nagle poszedł w prawo super szybko, Prawie się zderzył, ale udało mi się go odwołać i wylądować ręcznie, to jedyny problem, jaki kiedykolwiek miałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Jeszcze nie latałem. Wygląda świetnie, dwie baterie, gniazdo karty pamięci, czujnik wizualny na dole. Torba, kabel do ładowania, zapasowe wirniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Mam przedmiot w dobrym stanie. Gimnastyka i kamera działają dobrze. Wykonam lot próbny, gdy tylko się uspokoi i prześlę informacje o lotach testowych. Dziękuję bardzo i Szczęśliwego Nowego Roku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Doskonały bardzo zadowolony z tego bardzo dobrze funkcjonującego drona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Idealnie, polecam.. Jakość szybka.Dron żegluga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Mam dzisiaj mój Buggs 16 Pro. Bardzo ładny dron, ładnie spakowany i lata świetnie. Bardzo dobry materiał wideo i lata bardzo stabilny, bardzo dobry zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Właśnie odebrałem drona. Szybciej, niż myślałem. Nie mogę się doczekać, żeby nim polecieć. Doskonała obsługa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$142.99
    • US$83.99
    • US$206.73
    • US$265.99
    • US$38.99
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$146.67
    • US$23.99
    • US$349.99
    • US$16.99
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$199.99
    • US$112.02
    • US$429.00
    • US$13.79