Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    Все нравится. Но изображение по WiFi передает только на 50-70 метров. Как сделать так чтобы на 450 метров передать изображение, я не разобрался

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo dobry dron, jakość obrazu jest doskonała i stabilność bardzo dobra, nie testowałem zasięgu tak bardzo, co jeśli raz aktywowałem Rth, dron wydawał się być gotowy do lądowania i nagle poszedł w prawo super szybko, Prawie się zderzył, ale udało mi się go odwołać i wylądować ręcznie, to jedyny problem, jaki kiedykolwiek miałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Mam przedmiot w dobrym stanie. Gimnastyka i kamera działają dobrze. Wykonam lot próbny, gdy tylko się uspokoi i prześlę informacje o lotach testowych. Dziękuję bardzo i Szczęśliwego Nowego Roku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Doskonały bardzo zadowolony z tego bardzo dobrze funkcjonującego drona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Idealnie, polecam.. Jakość szybka.Dron żegluga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Mam dzisiaj mój Buggs 16 Pro. Bardzo ładny dron, ładnie spakowany i lata świetnie. Bardzo dobry materiał wideo i lata bardzo stabilny, bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo zadowolony z tej pozycji! Dostarczone przed oczekiwaną datą. P.S.: Chciałbym wiedzieć, gdzie mogę znaleźć numery FCS i GCS drona i sterowania, bo próbowałem bez rezultatu. Muszę dostarczyć te dane do ubezpieczyciela, aby zarejestrować drona (polisa ubezpieczeniowa).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Szybko otrzymał drona, duży plus. Potem, baterie zostały naładowane do początkowego obrotu. Oto podsumowanie moich wstępnych ustaleń. (1) Latał dobrze, a Gimbal i stabilizacja zadziałały prawidłowo. (2) Kształt drona po złożeniu wygląda trochę dziwnie, bo jest zbyt długi. Na szczęście dołączona jest torba do przenoszenia, która rozwiązuje problem prawidłowo. (3) Zdalny kontroler jest taki sam jak w przypadku wielu dronów (np. JJRC X5P Epik+, Holy Stone HS510, itd.). Jednak obejmuje ono koło do sterowania kątem przechylania Gimbala, w przeciwieństwie do Holy Stone HS510, które nie ma kontroli nachylenia. (4) Aplikacja telefoniczna to M RC PRO, która jest również używana przez wiele innych dronów, takich jak JJRC X5P Epik+. Jeśli masz drona, który używa również M RC PRO, zdjęcia i filmy są przechowywane razem, tak że trudno jest stwierdzić, który obraz/video został wykonany przez jakiego drona. Dlatego zalecam użycie karty micro SD i usunięcie obrazów/video w pamięci, aby uniknąć zamieszania. Jednakże, wierzę, że slot na kartę SD może mieć jakiś problem. Użyłem dobrej karty 32 GB do pierwszego lotu, dron nie robił zdjęć i filmów 4K. Filmy są 720p, a SD jest puste. Trzy razy zmieniałem kartę micro SD, żeby nagrać wideo 4K w moim teście. Z drugiej strony, „złe" karty mogą być używane z moimi innymi dronami, takimi jak Mavic Mini. Próbowałem nawet sformatować kartę w aplikacji M RC PRO, pokazało formatowanie kompletne, ale nie pokazano informacji o rozmiarze. (5) Stery (tj. kije i koło) były wielokrotnie przeładowane. Lekki dotyk może spowodować dramatyczną zmianę, podczas gdy czasami nie ma żadnych zmian. Chociaż nie oczekiwałbym zbyt wiele po tym dronie, to jest to jedno z największych rozczarowań. Ogólnie rzecz biorąc, ten dron wypadł lepiej, niż się spodziewałem, zwłaszcza jeśli chodzi o czas lotu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Mój pierwszy dron i ja wybieram ten. Bardzo zadowolony z zakupu. Łatwo latać nawet przy małym wietrze, dobre filmy i zdjęcia Z kamery. Kupiłem go z dwoma bateriami. Jestem nowy w tej dziedzinie i wciąż się uczę jak nim latać. Dla początkujących jest bardzo dobry wybór, polecam. Jak zawsze wysyłka i dostawa była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jestem zaskoczony i naprawdę zachwycony moim MJX Bugs 16 Pro. Miałem wcześniej kilka tanich dronów i zawsze mnie zaskakuje, jak ilość funkcji szybko wzrasta wraz ze spadkiem ogólnej ceny. Pro 16 robi dokładnie to, co mówi, a recenzje You Tube są dokładne! W rzeczywistości, kiedy po raz pierwszy wysłałem błędy i kliknąłem na wideo, w rzeczywistości, że aparat/oprogramowanie się zepsuło, to było tak stabilne, że myślałem, że albo jest zablokowany, albo nie chciał wyjść z trybu fotografowania. Funkcjonuje bezbłędnie, a funkcja powrotu do domu to oszczędność drona! Idę powoli w tym momencie i uczę się, jak stać się wygodne z oprogramowaniem, którego nie znalazłem w ogóle. Podejrzewam, że przyszłe modele będą miały LIDAR do unikania przeszkód, ale to jest poważne amatorskie. Za tę cenę jest to niesamowity sprzęt / oprogramowanie i niesamowita okazja. Chciałbym dodać, że nie otrzymałem żadnego wynagrodzenia od producenta czy Banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$465.99
    • US$349.00
    • US$26.99
    • US$169.99
    • US$29.99
    • US$549.99
    • US$199.99
    • US$225.99
    • US$299.15