Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2022

    Świetna jakość produktu za pieniądze.zdjęcia i wideo dyskretne, czujesz się brak wibracji, ale dobre dla małych filmów.Fantastyczny sygnał radiowy, 500m prawdziwy, przyzwoity sygnał wi-fi.RTH PERF!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Produkt przybył wcześniej niż oczekiwano, na pierwszym sprawdzian wygląda dobrze i działa dobrze. Bardzo pozytywna opinia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Świetny super najlepszy dron!!! Zdjęcie i top wideo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    /Świetnie, świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Dobry dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Bardzo zadowolony za 180 euro bardzo dobry na początek. Nie mogę znaleźć nic lepszego w tym przedziale cenowym dla MJX'a za produkcję tego wspaniałego drona. Dostawa trochę długa, ale w pełni usatysfakcjonowana.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Przybył wcześniej niż oczekiwano i w świetnej cenie. Dobry tani dron, dobrze zbudowany i dobry film. Słabe zdjęcia, dobre tylko x udostępniane w niskiej rozdzielczości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Świetna obsługa! paczka dotarła kilka dni wcześniej niż oczekiwano. Produkt jest zgodnie z zamówieniem i wszystko jest w porządku! Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Świetne doświadczenie z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Dopo una fase, quella della spedizione, abbastanza tardiva, devo riconoscere che il tutto mi è arrivato e in buonissime condizioni. Prima ancora delle previsioni di Banggood! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Bardzo dobry Drone, jeśli o mnie chodzi. Nie jestem wielkim ekspertem, ale wydaje się to łatwe i byłem w stanie zrobić akceptowalne filmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$16.99
    • US$79.99
    • US$264.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$139.99