Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z błędów8!!! (To nie jest błąd8 pro dla tych, którzy nie są pewni) W porównaniu z innymi zabawkami, to coś jest absolutną bestią i radzi sobie z wiatrem bez żadnego problemu! Chciałem zrobić następny krok w hobby, a to jest idealny krok bez rozbijania banku. Słyszałem o potencjalnych problemach z plastikową obudową silników bezszczotkowych, grzejących się i chwytających, sprawdzam temperaturę po każdym locie i są tylko lekko ciepłe. Przynieś więcej baterii dla zabawy. Dobra robota MJX i Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Przybył nieuszkodzony i na czas, świetny dron do latania, nie dla początkujących. Nie jest tak surowy jak robaki 3, ale nadal jest świetnym dronem do latania. Jasne światła, które pomogą w koordynacji. Drony robale są świetne za to, co płacisz. Lubię, gdy wyłączasz kontroler, dron emituje dźwiękowy sygnał, świetnie, jeśli go zgubisz. Daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    To aktualizacja MJX Bugs 6! Wszystko w nim jest bardzo dobrze przemyślane, spójne i dobrze zrobione. Myślę, że nie da się zrobić lepiej w tej samej cenie. Fantastyczny dron, lata bardzo dobrze, jest szybki, jest cichy, bateria trwa 12 minut i jest tak stabilna, gdy latasz cicho, jak zwinny, gdy latasz agresywnie. To jest naprawdę dobre! Uhonoruj imię Bugs. Jedyną rzeczą, której nie lubię i wolałbym, żeby była inna, jest silnik z tworzywa sztucznego z napędem. Wolę silnik metalowy, jak ten w Bugs 3, gdzie można użyć innych śrub, a wał silnika nie jest delikatny. Jedna z osi kopalni złamała się ściskając ją ręką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny mały dron dla ludzi chcących dostać się do dronów wyścigowych, osobiście myślałem, że to robaki 8 Pro, więc byłem trochę rozczarowany, ale nieważne nadal dobry dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    classic fpv bugs.. all u need is a aoi camera and micro jst adapter and boom!! that’s it !! u got fpv !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Przybył w 5 dni do Wielkiej Brytanii bardzo pod wrażeniem wszystkich pakietów dobrze. To inteligentny mały dron, który nie może się doczekać, by rozerwać go w polu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Spektakularny produkt, problemem jest to, że mam Bugs 6, a nie Bugs 8, jak to jest napisane w opisie produktu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    przyszedł przed oczekiwaną datą przyjazdu, jednak brakuje szkła do jednego z przodu diody LED, aby być dokładnie nie można znaleźć w pudełku, ale nie łamacz umowy czuje się jak dron dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Doskonale, przybył wcześniej niż się spodziewałem, chciałbym zdobyć więcej baterii, ale nie umieścić opcji, po tym, doskonały dron, może załadować GoPro bohater 5 czarny bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Świetny produkt, przybył znacznie wcześniej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$165.99
    • US$149.99
    • US$62.89
    • US$264.99
    • US$179.99
    • US$146.67
    • US$429.00
    • US$48.99
    • US$168.99
    • US$249.00
    • US$40.94
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$539.00
    • US$419.00
    • US$329.00
    • US$79.99