Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Przybył nieuszkodzony i na czas, świetny dron do latania, nie dla początkujących. Nie jest tak surowy jak robaki 3, ale nadal jest świetnym dronem do latania. Jasne światła, które pomogą w koordynacji. Drony robale są świetne za to, co płacisz. Lubię, gdy wyłączasz kontroler, dron emituje dźwiękowy sygnał, świetnie, jeśli go zgubisz. Daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i to szybko. Niestety, nie mogłem tego spróbować, bo dziś padało tu śnieg. Uruchomiłem go w środku, więc silniki działają. Mam nadzieję, że polecę nim jak najszybciej. W międzyczasie, będę miał czas, żeby wymyślić, jak zbudować kamerę Fpv. Podam mu rekomendację.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z błędów8!!! (To nie jest błąd8 pro dla tych, którzy nie są pewni) W porównaniu z innymi zabawkami, to coś jest absolutną bestią i radzi sobie z wiatrem bez żadnego problemu! Chciałem zrobić następny krok w hobby, a to jest idealny krok bez rozbijania banku. Słyszałem o potencjalnych problemach z plastikową obudową silników bezszczotkowych, grzejących się i chwytających, sprawdzam temperaturę po każdym locie i są tylko lekko ciepłe. Przynieś więcej baterii dla zabawy. Dobra robota MJX i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny mały dron dla ludzi chcących dostać się do dronów wyścigowych, osobiście myślałem, że to robaki 8 Pro, więc byłem trochę rozczarowany, ale nieważne nadal dobry dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Przybył w 5 dni do Wielkiej Brytanii bardzo pod wrażeniem wszystkich pakietów dobrze. To inteligentny mały dron, który nie może się doczekać, by rozerwać go w polu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dron spadł 10 razy w ciągu 5 minut, ale cały bardzo silny kadłub wymaga treningu. Zadowolony polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Ten Dron nie jest dla początkujących. Jest za szybki. Superb Jakość zbudowana 👍 Otrzymany w dobrym stanie 💯👌 Dzięki Banggood 🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dostałem go szybko, bez obrażeń. Nie byłem jeszcze w stanie nim latać, ale ufam, że będzie to dobra maszyna fpv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Wygląda bardzo dobrze, przyszedł dziś wcześnie, pudełko było trochę złe, ale dron był w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Zawsze byłem fanem serii MJX Bugs. Doskonały początkujący dron. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 341
    • Ft20 858
    • Ft40 774
    • Ft39 507
    • Ft61 636
    • Ft39 507
    • Ft52 267
    • Ft78 122
    • Ft19 910
    • Ft6 176
    • Ft4 738
    • Ft5 370
    • Ft5 370
    • Ft31 605
    • Ft122 955
    • Ft3 158
    • Ft8 531
    • Ft5 108