Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(295)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(295)
    • 5 Star(283)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Fantastyczny dron, lata bardzo dobrze, jest szybki, cichy, bateria działa 12 minut i jest tak stabilny, gdy lata się spokojnie, jak jest zwinny, kiedy lata się agresywnie. Jest naprawdę dobry! Uhonoruj imię Bugs. Jedyną rzeczą, której nie lubię i wolałbym, żeby było inaczej, jest plastikowy silnik z zastrzeżonymi śmigłami. Wolę z metalowym silnikiem, jak ten w Bugs 3, gdzie można użyć innych śmigł, a wał silnika nie jest kruchy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Przybył w idealnym stanie i nie długo czekać. Kocham te robale drony, mam kilka teraz, a te robale 6 są dokładnie takie same jak robale 8. Oba są świetne do latania z dodatkowym sygnałem dźwiękowym, kiedy się wyłącza. Pomaga, jeśli go zgubisz. Tylko jedna bateria, więc kup więcej przy zakupie wymówki z drona, pokochasz latanie nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo dobry, mały dron układający jakość doskonałe światła led są piękne. Ale poczta węgierska była tu w Budapeszcie w katastrofalnym tygodniu od Chin, ale poczta w Budapeszcie do Budapesztu 3 tygodnie 😂😂😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    посылка долетела мега быстро ,дней за 12 в челябинскую область, квадрик за свои деньги кайфовый так что берите не пожалеете,один аккум мало хотя бы 2-3 нужно иметь,заказывайте сразу любые по характеристикам схожие

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobry produkt!Dzięki Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Doskonały bardzo lubię, mam nadzieję, że mogę zaktualizować jakąś funkcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    legalna jakość produktu,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    great product! nice flier, big quad for the price. good build quality, nice fpv quality, video recording capability. the googles are great too. con: cheap materials (no carbon) no acro mode my mods: i take the battery out of the case (-25gramms, and it can take bigger batteries) Kingkong 5045 triblade props

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2018

    With a clear conscience I can recommend this product. This item is comfortable, good looking, cheap, stable, solid and useful. I like it very much. It looks decent and what is most importantly - it is solidly made and useful. It's good to use. I recommend it to everyone in need because it is really a very good thing. Buy it! Everything ok with package, nothing was broken.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Myślałem, że jest z kamerą, ale tylko Dron przychodzi, tak się dzieje, gdy nie czytam angielskiego, hehe, w każdym razie bardzo szczęśliwy, to ogórek Dron za taką cenę, kupię aparat na bok, dziękuję

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 368
    • Ft18 545
    • Ft61 289
    • Ft32 773
    • Ft117 667
    • Ft15 451
    • Ft28 011
    • Ft39 328
    • Ft52 114
    • Ft78 336
    • Ft13 435
    • Ft16 057
    • Ft7 208
    • Ft22 940
    • Ft41 295
    • Ft15 729
    • Ft163 879
    • Ft4 913