Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(320)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2017

    This quadcopter is awesome. It's very fast and agile but can be flown slow as well. It flies for about 10 to 12 min. And the fpv system works very well. And is easy to set up even for a beginner. It's very responsive with the inputs you give it. I would definitely recommend this quadcopter to someone looking to step up to a brushless quad. But I would not recommend this quadcopter to a new beginner. Due to its speed and agility it can get away from the flyer very fast....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Fantastyczny dron, lata bardzo dobrze, jest szybki, cichy, bateria działa 12 minut i jest tak stabilny, gdy lata się spokojnie, jak jest zwinny, kiedy lata się agresywnie. Jest naprawdę dobry! Uhonoruj imię Bugs. Jedyną rzeczą, której nie lubię i wolałbym, żeby było inaczej, jest plastikowy silnik z zastrzeżonymi śmigłami. Wolę z metalowym silnikiem, jak ten w Bugs 3, gdzie można użyć innych śmigł, a wał silnika nie jest kruchy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2018

    kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyata alınabilecek en iyi drone hızlı ve öfkeli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    great product! nice flier, big quad for the price. good build quality, nice fpv quality, video recording capability. the googles are great too. con: cheap materials (no carbon) no acro mode my mods: i take the battery out of the case (-25gramms, and it can take bigger batteries) Kingkong 5045 triblade props

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Myślałem, że jest z kamerą, ale tylko Dron przychodzi, tak się dzieje, gdy nie czytam angielskiego, hehe, w każdym razie bardzo szczęśliwy, to ogórek Dron za taką cenę, kupię aparat na bok, dziękuję

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    Отличный квадрокоптер.Доставка EMS отслеживалась на всём протяжении.Посылка шла 16 дней до Ленинграда.Немного был помят бок у коробкино коробка усилена пенопластом изнутри(он и спас квадрик от возможного повреждения).Брал комплект с камерой и экраном.Экран хорошийизображение с камеры принимает на 3(есть помехи)возможно стоит поиграться с настройками каналов камеры или отъехать за город для испытаний..Квадрокоптер отличный особенно для новичков вроде меня..достаточно резкий..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    Great little fpv drone. Excelent for learning to flight. lot of fun with goggles. After proppelers change flies more aggresive.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2017

    por um preço muito interessante e atrativo. Comprei a versão com câmera e FPV ( a tela da camera). chegou muito rapido no brasil e o produto é mt resistente a quedas. Sou novo mo mundo dos drones e ele me atendeu mt bem as espectativas principalmente para iniciantes. recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2017

    my full review is here: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2928040-Review-%28ip%29-of-MJX-B6-Bugs-6-entery-level-FPV-RTF-racing-drone-from-MJX-R-C-Technic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    This is my second Bugs 6, good value, strong and well made. I added my own FPV system, see photos. Camera and TX work well on 8 volts even though it’s intended for 12V. Does shorten flight time though.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$164.99
    • US$225.99
    • US$56.99
    • US$39.99
    • US$82.99
    • US$39.99
    • US$115.99
    • US$19.99
    • US$174.99
    • US$19.99
    • US$99.99
    • US$199.99
    • US$85.99
    • US$689.99
    • US$29.99
    • US$137.99
    • US$6.89