Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Nie możesz pójść źle z MJX Drones Wiesz co dostaniesz Niezawodność, ładny asortyment, ładne projekty, dobrze wykonane, ładne opcje kolorów Ze wszystkich moich produktów MJX, to prawdopodobnie jeden z moich najmniej ulubionych wzorów, 4W jest trochę niezręczny z powodu tego, że jest jak pudełko, Ale całkiem steady lata dobrze dobra oferta więcej kolekcji dla mnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Bardzo szybka dostawa około 13 dni do Sofii! Dobra robota, Banggood! Paczka jest w idealnym stanie. Dla MJX B4W 4K każdy wie, jakie są dobre. Nie ma sensu komentować, że są one idealne dla początkujących dronów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Kupowanie zajęło mi 30 dni do mojego progu w USA. Dobry dron jak na kasę, robi całkiem przyzwoite zdjęcia i filmy. Ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Fantastyczny duży dron. Bardzo solidna ulotka. Występ jest fantastyczny. Mnóstwo funkcji, czujników i świateł na dole, które bardzo pomagają. Szkoda, że nie ma przedniego światła (to pomaga, gdy dron jest daleko i nadal widoczny, i widzieć drona na niebie, i wiedzieć, w jakim kierunku kieruje się dron. Światła na silnikach są bardzo chłodne, ale widoczne tylko w nocy, więc gdy w powietrzu nie można zobaczyć, który jest z przodu i z tyłu. Naprawiłem małe potężne światło błyskowe z przodu i działa naprawdę dobrze. Kamera 4K jest bardzo dobrej jakości, szkoda, że nie jest to trójosiowy gimbal, który czyniłby tego drona doskonałym, ale chodzi tylko o cenę. I za tą cenę, to fantastyczny układ. Pomyłką, którą popełniłem przy zamawianiu drona było to, że zamówiłem ten zestaw z jedną baterią. Jako, że Aftermarket jest problemem, aby zdobyć inną baterię..........to co mnie nie cieszy to dwie rzeczy...Jedna mam miejsce na kamerze, którego nie mogę usunąć....Mam nadzieję, że wymienią kamerę dla mnie....Drugi to problemy z GPS....GPS bierze Bardzo długi czas na komunikację, ale dron jest tak dobrym pilotem, że mogę go łatwo kontrolować. Ale to może być niebezpieczne, jeśli odważę się za daleko, bo powrót do domu nie zadziała. Gdy sygnał GPS jest silny, wszystko jest bardzo dobre. Przypuszczam, że nie miałem szczęścia z moimi problemami, ale nadal polecam tego drona. Jako że jest to fantastyczna ulotka i z doświadczeniem nawet materiał wideo jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Co fantastyczny dron do pieniędzy i dostawy do Wielkiej Brytanii zajęło 8 dni, co jest niesamowite, przybył dobrze zapakowany bez żadnych szkód. Muszę powiedzieć, że Bangood zrobił wiele z moim pakietem, w tym 2 dodatkowe baterie. To jest mała recenzja mojego rozpakowywania tego dnia, w którym ją otrzymałam, https://www.youtube.com/watch?v=8vNw9K3y9Bo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Chciałem ulepszyć moje modele zabawek. Po pewnych badaniach zdecydowałem, że trzeba zrobić pluskwę 4w. Banggoid był najlepszy w cenie i został wysłany z Chin do góry w zaledwie 7 dni. Absolutnie świetny dron i najlepsza cena jak na razie za 4k aparat z 2 bateriami. Dziękuję bardzo.... czas na zabawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Cześć, możesz mi pomóc. Mam tego drona, mjx b4w 4K, przez 10 dni, tylko 4 loty i żadnych awarii, a funkcja przechylania kamery już nie działa. Kamera nie może poruszać się z pozycji poziomej. Proszę, pomóżcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Bardzo dobry dron poniżej 200 $

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Super dostarczone 20 dni w Estonii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie, jednak tylko jedna bateria dotarła w opakowaniu, ale zamówiliśmy i zapłaciliśmy za dwa. Mam nadzieję, że druga bateria jest nadal w poczcie. Chociaż paczka była 1 z 1.??? Jeśli pojawi się druga bateria będę bardzo szczęśliwy i dostosuję moją recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 652
    • Ft79 308
    • Ft58 290
    • Ft85 917
    • Ft42 957
    • Ft35 356
    • Ft41 965
    • Ft10 241
    • Ft74 681
    • Ft20 816
    • Ft114 337
    • Ft5 615
    • Ft8 919
    • Ft22 898
    • Ft5 053
    • Ft67 081
    • Ft43 948
    • Ft304 022