Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Otrzymałem moją jednostkę zastępczą w mniej niż 2 tygodnie od przekazania problemu do obsługi klienta i bez większych problemów. Ich odpowiedzi były szybkie. Bangood jest bardzo miły, że zastąpił mnie kompletem i nie wymagał od mnie zwrotu uszkodzonej jednostki. Dziękuję, Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Piękny wygląd, doskonałe cechy latania i zdolność zarządzania. Potężna bateria. Jest dobry w robieniu zdjęć i filmów. Dobre i wysokiej jakości. MJX to niezawodna marka. Jego produkty są setnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Produkt.. W sumie dobrze.. Ale... niebezpieczny proces wysyłki.. Zamówienie z Chin kilka razy w witrynie.. Masz folię bąbelkową, która wygląda jak kiełbasa. Zachowaj swój produkt.. Ale to coś? Tylko paczka z plastikowym warp.. Zamówiłam to z torbą. Dzięki.. torba i ciemna pianka.. Ale po otwarciu... Pianka jest jak zbyt duża presja i sprawia, że nie wygląda już na pudełkowatą. Nie narzekałem na produkt.. Ale proces transportu bezpieczeństwa... Dziękuję, że uznasz :) za sugestię..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Naprawdę dobry dron dla ciebie, zdecydowanie polecam to jako starter. Kamera i wideo 4K robią dobrą robotę, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Świetny dron, który przebije drony i wykona dwa razy drożej. Stabilizacja obrazu daje masło gładkie filmy. To konieczność dla każdego, kto nie chce wydać 100 dolarów na drona. Zdjęcia zrobione z Bugs B20 poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Szybka dostawa.. Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Dobra mała i kompaktowa rufa dla małego drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    excellent drone, I would recommend to anyone wanting a drone. my only complaint is that it took a long time to receive, that is because it comes from China.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymałem to tak szybko, ale to smutne, że przyszło bez torby, ale mój pierwszy wybór był z torbą. Sprawdziłem jeszcze raz, że jest napisane bez torby i zanim jeszcze ją przetestuję, jestem już bardzo nieszczęśliwa, ponieważ nie jest łatwo ją nosić. Nie składa się i nie ma torby...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PITVIP5
    GR
    06/05/2021

    Nie wydaje się tani i ma solidną strukturę. Połączenie z Poco F2 pro było łatwe. Aplikacja jest prosta. Czekam na pierwszy lot...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 836
    • Ft37 587
    • Ft49 835
    • Ft47 781
    • Ft63 390
    • Ft101 620
    • Ft179 345
    • Ft60 208
    • Ft41 094
    • Ft49 373
    • Ft9 554
    • Ft76 451
    • Ft42 492
    • Ft117 863
    • Ft34 583
    • Ft57 022
    • Ft111 177
    • Ft2 227