Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Szybka dostawa, mój pierwszy dron. Ma dobrą jakość, bardzo stabilny materiał. Dwa przydatne tryby prędkości. Kamera mogłaby być lepsza, ale nie za taką cenę. Polecam tego drona dla każdego (zaawansowanego) początkującego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Produkt.. W sumie dobrze.. Ale... niebezpieczny proces wysyłki.. Zamówienie z Chin kilka razy w witrynie.. Masz folię bąbelkową, która wygląda jak kiełbasa. Zachowaj swój produkt.. Ale to coś? Tylko paczka z plastikowym warp.. Zamówiłam to z torbą. Dzięki.. torba i ciemna pianka.. Ale po otwarciu... Pianka jest jak zbyt duża presja i sprawia, że nie wygląda już na pudełkowatą. Nie narzekałem na produkt.. Ale proces transportu bezpieczeństwa... Dziękuję, że uznasz :) za sugestię..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Naprawdę dobry dron dla ciebie, zdecydowanie polecam to jako starter. Kamera i wideo 4K robią dobrą robotę, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Świetny dron, który przebije drony i wykona dwa razy drożej. Stabilizacja obrazu daje masło gładkie filmy. To konieczność dla każdego, kto nie chce wydać 100 dolarów na drona. Zdjęcia zrobione z Bugs B20 poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymałem to tak szybko, ale to smutne, że przyszło bez torby, ale mój pierwszy wybór był z torbą. Sprawdziłem jeszcze raz, że jest napisane bez torby i zanim jeszcze ją przetestuję, jestem już bardzo nieszczęśliwa, ponieważ nie jest łatwo ją nosić. Nie składa się i nie ma torby...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    excellent drone, I would recommend to anyone wanting a drone. my only complaint is that it took a long time to receive, that is because it comes from China.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PITVIP5
    GR
    06/05/2021

    Nie wydaje się tani i ma solidną strukturę. Połączenie z Poco F2 pro było łatwe. Aplikacja jest prosta. Czekam na pierwszy lot...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy, doskonałe towary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Znakomity produkt, wybitna wartość i świetny czas dostawy do Australii. Wielkie usługi Banggood!! Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    W cenie jest idealny i wideo rzeczywiste 4k!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 108
    • Ft13 844
    • Ft22 845
    • Ft5 041
    • Ft7 580
    • Ft17 471
    • Ft54 727
    • Ft26 538
    • Ft72 330
    • Ft56 046