Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Niesamowity produkt! Zamówiłem tego drona 7 czerwca, a spodziewana dostawa będzie 15 lipca. Dostałem go wczoraj, 23 czerwca - prawie miesiąc wcześniej! Nigdy bym w to nie uwierzył. Szacunek dla kurierów Banggood, Buffalo i Fastway za umożliwienie tego. Co do drona - jestem pod wrażeniem i szczerze polecam EIS Bugs 12. Lata jak marzenie, a kamera jest świetna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    To jest dobry mały dron. To nie jest jakość DJI, ale robi dobre zdjęcia i przyzwoite wideo. Składa się w miłą, kompaktową przestrzeń, i nie zajmuje dużo czasu na ustawienie. Zajęło to około dwóch tygodni od zakupu do dostawy w Stanach Zjednoczonych. Należy pamiętać, że czas ładowania baterii jest długi - godziny. Mój dron DJI naładuje baterię w pół godziny. EIS działa dobrze. Ale jeśli jesteś w trybie sportowym, nos drona się zanurza i to zmienia kąt strzału. Powiedziałbym, że to będzie dobry początkujący dron, albo dobry drugi lub trzeci dron, jeśli szukasz czegoś łatwego do transportu i nie chcesz zrobić dużej inwestycji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Doskonały dron, przybywam bardzo szybko do Kolumbii około 15 dni po powiadomieniu o jego dostawie, bardzo stabilny spełnia to, co obiecują, obiektyw ma trochę chromatycznej aberracji, ale za tą cenę nie ma nic lepszego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Świetnie, 👍👍 towarów jest szybki i dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Naprawdę dobry dron w tej cenie. Przesyłka zajęła 22 dni z Chin. Obrazek jest trochę galaretkowy, ale w porządku za tą cenę. 4k30fps to naprawdę dobry plus. Jeśli myślisz o dronie w tym przedziale cenowym, polecam ten lub F11 4k pro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dla drona na poziomie wejścia. Ma dobry czas lotu i wyraźne zdjęcia, zarówno wideo, jak i fotografia 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Świetnie. Dron działa świetnie, a dostawa jest bardzo szybka. Odkupiłbym go tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przybyli zgodnie z planem, wszystko idealne, że recenzje tego drona mówią za siebie produkt na szczycie jako cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Szybka dostawa, ale niestety podczas drugiego lotu sprawiłem, że dron rozbił się na ziemi z wysokości 90 metrów, usłyszałem dziwny hałas, dron przechylił się (chyba zablokował silnik) i jest wytrącony na ziemi! Natychmiast skontaktowałem się z pomocą na żywo i wysłałem całą dokumentację na zwrot nowego drona na gwarancji, wydawałem się bardzo poważny i rozsądny, mam nadzieję, że odeślą mnie z powrotem pod gwarancją...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    la spedizione è arrivata in anticipo sulle tempistiche di consegna. l'unico aspetto negativo è che il pacco è arrivato con poca cura con il sacchetto rotto e parte della confezione rovinata sembra che la logistica non abbia dato cura alle spedizione. la parte interna non ha subito danni proverò nei prossimi giorni il funzionamento del drone .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$313.00
    • US$16.99
    • US$439.00
    • US$23.99
    • US$149.99
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$25.99