Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2022

    Bardzo zadowoleni kupując tutaj, zgodnie z opisem sprzedawcy, szybki proces wysyłki około 3 tygodnie przybył. Miyoo mini V2 jest wysoce zalecany dla urządzeń przenośnych, a jego wydajność staje się bardziej płynna do gier PS1. Jakość budowy jest tak dobra, że czytnik kart dan sangat Bagus sehingga tidak case.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Tak piękna, że budzi wspomnienia z przeszłości! Gdyby był trochę większy, to byłby koniec! Jeszcze nie zdałem, ale są kierowcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Najlepsze, które trzymają się w rękach znanych chińskich producentów konsol, w połączeniu z Onion OS jest po prostu super, działa szybko, idealnie naśladowane gry, sprzedawca wysłał następnego dnia po dokonaniu płatności, polecam sprzedawcę i produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Bardzo dobrze!!! (ang.) Mogę grać od Atari do Ps1. Gorąco polecam zakup wersji, która przychodzi karta pamięci, ponieważ zajęło mi trochę czasu, aby znaleźć pliki, aby to działa!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Szybka wysyłka. dobra jakość i gwarancja Banggood. Jest bez karty SD, ale jest w porządku. Również V2, ulepszona wersja. Ulepszono baterię i ekran. Guziki są bardzo wrażliwe. Wszystkie gry PS1 są grywalne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Jest to pierwszy produkt, jaki kiedykolwiek zamówiłem i pojawił się z zepsutym ekranem LCD. Produkt umieszczono w torbie i nie wykorzystano dodatkowych materiałów do pakowania. Na szczęście konsola przyszła z własnym przypadkiem i produkt nie doznał żadnych uszkodzeń podczas transportu. Złamany LCD jest problemem QA i może być spowodowany wygiętym lub wadliwym kablem. Nie otworzę konsoli, by to zbadać, skoro Banggood przysłał zastępstwo. Nadal czekam na rozwiązanie tego problemu z obsługą klienta, ale proces składania reklamacji nie był bardzo przyjazny dla użytkownika. Zaktualizuję moją recenzję, gdy będę miał działający produkt do użycia. Mam nadzieję, że będzie to świetny produkt (dla jednostek, które naprawdę działają)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Bardzo dobry, ale nie mogę grać w gry PS1, ale myślę, że to coś, co nie robię dobrze, przeczyta więcej online i spróbuje ponownie. Gra w gry GBA bezbłędnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Mimo, że był bez uszkodzeń, opakowanie nie było dobre. Przyszedłem w zwykłej plastikowej torbie. Bez wyściółki i dodatkowej ochrony. Na samym pudełku umieszczono również etykiety z kodem kreskowym. Próbowałem go usunąć za pomocą alkoholu izopropylowego detergentem, ale bezskutecznie. - Czuję się bezużyteczny. Muszę kupić oddzielną torbę. Ten wygląda paskudnie z tą pozostałością kleju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Wspaniałe urządzenie, polecam wszystkim jako rozrusznik w tym podręcznym świecie. Tak, istnieje wiele bardziej potężnych urządzeń, ale jeśli wziąć pod uwagę cenę urządzenia, jakość otrzymasz i mały współczynnik formy, nie ma innej opcji. A co z moją ostatnią rekomendacją? Kup wersję bez karty microSD! I tak będziesz musiał kupić lepszą kartę SD, więc zaoszczędzić trochę pieniędzy i kupić niezawodne microSD. I zainstaluj OnoOS jak najszybciej, aby uzyskać jeszcze lepszą wydajność w grach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    Produkt jak opisano, Nice kieszonkowa konsola retro. Jest wyposażony w torbę, czytnik kart microSD i krótki kabel typu C do ładowania. Możesz załadować roms z poniższego linku https://drive.google.com/file/d/1lgC8Aw8FWepNMCSxGI7_ftnKc3bSy7tZ/view?usp=sharing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.09
    • US$39.99
    • US$89.99
    • US$59.99
    • US$83.99
    • US$244.99
    • US$143.99
    • US$76.99
    • US$146.99
    • US$199.99