Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2022

    ADORO, mam go na tydzień i kilka dni i jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu, idealny do gry neo geo, psx, zrcade, gameboy i Advance, Odkrywam na nowo wiele starych gier i zakochuję się w konsolach, na których nigdy nie grałem, emulacja we wszystkich grach, którą próbowałem poszła idealnie, całkowicie zalecane, warto było czekać!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Doskonała wydajność według rozmiaru. Ergonomia nie jest przedmiotem zainteresowania tego laptopa. Ale jak na szybkie wyjazdy, to jest naprawdę dobre! Jego przenośność jest fantastyczna i mieści się w każdej kieszeni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Mój nie był z pudełkiem, ale był w ładnym, zapinanym na zamek etui, co uwielbiam! Włączone gry są również bardzo ładne. Jeśli lubisz gry retro, tej ceny nie można pokonać!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Bardzo szybko urządzenie jest bardzo dobrze działające wszystko bez dławienia najlepszy zakup w historii, to jest bardzo mały byłem zaskoczony jego wielkością.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Doskonały produkt! dostarcza to, co obiecuje! Bardzo piękny ekran, długotrwała bateria i gry działają doskonale, bez blokady! Z poczty przybyło zaledwie 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Produkt jest doskonałej jakości. Podwózka była szybka, a obsługa jest bardzo uprzejma i serdeczna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Miyoo mini v2 po prostu wspaniały, świetna jakość budowy z futerałem w cenie. Polecam kolor kawy w wersji 64 gig, nie daj się zwieść zdjęciu okazuje się mniej ciemne. Oprócz konsoli wysyłają kable c do ładowania, odtwarzacz USB do microsd i oczywiście obudowa. Przybyłem w czasie wskazanym super wskazówka, poprawię tylko wysyłkę, wkładając konsolę do pudełka. Co do reszty, polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2022

    Super szybka dostawa, tylko 19 dni od zakupu do dostawy. Produkt o świetnej konstrukcji, bardzo dobrej jakości, ogromna ilość emulatorów. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Jego produkt jest dobry i wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    It arrived after 2 weeks. the packaging was alright and it came in a nice case. It has enough games on the 64gb card. Would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$143.99
    • US$19.62
    • US$142.99
    • US$19.64
    • US$22.99
    • US$41.99
    • US$117.99
    • US$53.12
    • US$134.99
    • US$107.40
    • US$99.99
    • US$107.99
    • US$149.99
    • US$94.99
    • US$236.99
    • US$89.99
    • US$83.99