Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2018

    My girls just love these spoons. Silky matte finish is a big plus, excellent and precise craftsmanship. Very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2017

    I bought these as a result of Facebook advertising, they look and feel very well and everyone who sees such spoon is surprised...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2017

    I ordered 3 of them. Quite good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    Todo en orden sin golpes ni rayones, muchas gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Wysoka jakość i dobrze pakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Ładne łyżki do kawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2017

    Der Löffel punktet durch hochwertige Anmutung. Am Design kann ich mich nicht satt sehen. Einfach putzig! Der Löffelstiel ist für einen Espresso-/Mokkalöffel ziemlich lang und braucht zum "Parken" am Tassenrand eine ziemlich hohe Tasse (höher als 8 cm).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2017

    Очень красивая и приятная ложечка.Очень аккуратно сделана и с удовольствием будет радовать Вас в утренней чашечке кофе.Немного меньше чем кажется на фото.Спасибо продавцу что не возникло вопросов.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2017

    This was purchased for a cat-loving friend. I am sure she will be delighted with the spoon. I like the simple and unfussy design - it does exactly what it promises.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Подарочная кофейная ложечка , качество хорошее , быстрая доставка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft6,054
    • Ft2,541
    • Ft5,146
    • Ft13,928
    • Ft3,026
    • Ft10,900
    • Ft7,871
    • Ft8,174
    • Ft16,351
    • Ft4,709
    • Ft2,723
    • Ft7,871
    • Ft3,634
    • Ft2,726
    • Ft6,054
    • Ft6,660
    • Ft4,131
    • Ft3,328