Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2019

    Parfait ! Inclus en cadeau une bonne protection : https://www.banggood.com/MINI-DS213-Digital-Storage-Oscilloscope-Portable-15MHz-Bandwidth-100MSas-Sampling-Rate-2-Analog-Channels2-Digital-Channels-3-Inch-Screen-With-Logic-Trigger-p-1412378.html Je n'ai pas (encore) eut le problème de déclenchement décrit ici : http://minidso.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3518&extra=page%3D1

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Angielski & francuski: --- Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Sprzęt wydaje się bardzo dobrej jakości i solidny. Strona sprzedaży i podręcznik twierdzą, że ma analogową szerokość pasma 15MHz, ale na etykiecie jest napisane 10MHz. Po wyświetleniu, samogenerowany sygnał fali kwadratowej 8MHz wygląda jak zatokoid: nie wiem dlaczego. Pojawił się z firmware v1.22 Aktualizacja do 1.24 jest dostępna. Oba zawierają jakieś robaki. --- Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Materiał wydaje się być bardzo dobrej jakości i solidny. Strona sprzedaży i podręcznik twierdzą, że szerokość pasma analogowego wynosi 15MHz, ale na etykiecie jest napisane 10MHz. Podczas pomiaru sygnału kwadratowego 8MHz generowanego przez oscyloskop, wygląda to na sin: nie wiem dlaczego. Pojawił się z firmware v1.22 Aktualizacja do 1.24 jest dostępna. Obie wersje zawierają kilka błędów. (nie było żadnej skorupy oferowanej jako prezent)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Produit conforme à la description , fonctionnel et reçu rapidement 👍👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przesyłka kurierska: Moje zamówienie z Banggood, MINI DS213 oscyloskop cyfrowy dotarło sześć dni po spodziewanej dacie dostawy, co było trochę rozczarowujące. Jednak w pełni rozumiem trudności, jakie obecnie napotykają wykonawcy poczty, z powodu ciągle zmieniających się wymogów regulacyjnych w czasie pandemii i z powodu opóźnień. Cena i kupno: |: Chociaż cena była nieco wyższa w porównaniu z AliExpress w tamtym czasie (nie więcej, przynajmniej nie w tej chwili). Przede wszystkim zdecydowałem się na zakup z Banggood po bardzo rozczarowującej dostawie wadliwych towarów z AliExpress tej samej pozycji, które musiałem zwrócić sprzedawcy na mój koszt i po bardzo długim procesie, aby rozwiązać problem. Lekcja się wyuczona. Zastosowanie i praktyczność: Byłem podekscytowany, że otworzyłem paczkę, kiedy w końcu dotarła; i oto było, to małe piękno w idealnym stanie. To świetny oscyloskop dla kogoś takiego jak ja, „maker", z małą przestrzenią na biurku i podstawowymi wymaganiami, jeśli chodzi o pomiar napięcia w czasie w projektach hobby. Oczywiście, istnieją droższe opcje, jeśli chodzi o oscyloskopy z większą funkcjonalnością, ale dla mnie jest to idealne dla projektów, nad którymi pracowałem przez ostatnie 3 miesiące, które pozwoliły mi szybko rozwiązać problemy z elektroniką. Ponieważ nie używam oscyloskopu na co dzień, mały i przenośny projekt jest dla mnie idealny, ponieważ nie zatyka mojej przestrzeni roboczej. Biorąc pod uwagę cenę i jakość, myślę, że jest to małe przydatne narzędzie Miniware i dobry zakup dla każdego producenta elektroniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Potrzebował małego rozmiaru mini DS2213 podwójnego zakresu do codziennego przenoszenia. Niestety kartonowa skrzynka/steczka została zmiażdżona w wysyłce, ponieważ została zapakowana w elastyczną torbę, ale na szczęście zakres działa dobrze i nie zostało popękane szkło ani zadrapania na metalowej obudowie. Oczywiście, jak wielu innych komentowało, potrzeba trochę czasu, aby przyzwyczaić się do menu, ale nie można pokonać małych rozmiarów, a to jest znośny niedosyt, kiedy potrzebujesz tej ekstremalnej przenośności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Produkt jest bardzo wysokiej jakości, niewielki rozmiar sprawia, że łatwe w użyciu w dowolnym miejscu, jest wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Trochę bardziej kłopotliwe niż duże Oshi. Ale świetnie zabrać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Świetne urządzenie, które zostanie przetestowane w ciągu najbliższych kilku dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Bardzo dobry do pomiaru sygnału PWM w moich najbardziej robotowych projektach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Bardzo dobrze polecam sprzedać również osłonę ochronną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 549
    • Ft95 048
    • Ft157 323
    • Ft154 046
    • Ft249 097
    • Ft65 549
    • Ft131 102
    • Ft173 712
    • Ft201 899
    • Ft140 935
    • Ft85 215
    • Ft159 618
    • Ft132 767
    • Ft74 071
    • Ft65 549
    • Ft58 994
    • Ft42 606
    • Ft10 813