Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Waży około 100 kg, a ta część przenosi mnie bez wysiłku. Cena jest dobra. Stopy chronią podłogę, jest ona stabilna i stosunkowo lekka, więc można nią poruszać. Dla mnie uchwyty mogą być grubsze zarówno powyżej jak i poniżej. W przeciwnym razie, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Otrzymałem produkt dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Witam, czego oczekiwałem od produktu, dobrej jakości materiałów, łatwy montaż projektu, daję 10 za stosunek jakości do ceny. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    The product is surprisingly good quality, robust and even aesthetic. Building is easy, the manual is very clear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Produto de acordo com o descrito, para a relação preço/qualidade nao está mau. Bom para uso doméstico. em termos de tempo, demorou menos de 10 dias a chegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wszystkie części i narzędzia, w tym. Ważę 105 kg i jest stabilny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    za tie peniaze 67€ sa to oplati,ja som to kupil na boxovacie vrece,takze som spokojny,udrzi to vpohode 90kg zivej vahy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    To wydaje się dobrą ceną

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dostałem go w sześć dni. Nieuzbrojona, jest dość masywna. Ważę 45 kilo i ciągnę i pcham.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Plastikowe opakowanie z śrubami i nakrętami było połamane i szarpały się w pudełku, ale na szczęście wszystko tam było. Używany metal jest cienki i lekki, jest na pewno do sporadycznego użytku domowego i nic więcej. To było tanie, czas pokaże jak długo to potrwa, ale dla pieniędzy jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Produkt zgodny z opisem. Mierzę 1,85cm i ważę 90kg i trzyma mnie idealnie. Mógłbym również powiesić worek treningowy o wadze 15-20kg i trzymać go doskonale trzymając za pomocą hantli 20kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$99.99
    • US$39.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$109.99
    • US$128.19
    • US$75.99
    • US$44.99
    • US$80.49
    • US$59.99
    • US$115.99
    • US$39.99
    • US$64.99
    • US$24.99
    • US$48.99
    • US$105.99
    • US$56.99