Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    Wszystkie części i narzędzia, w tym. Ważę 105 kg i jest stabilny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Waży około 100 kg, a ta część przenosi mnie bez wysiłku. Cena jest dobra. Stopy chronią podłogę, jest ona stabilna i stosunkowo lekka, więc można nią poruszać. Dla mnie uchwyty mogą być grubsze zarówno powyżej jak i poniżej. W przeciwnym razie, jestem zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    The product is surprisingly good quality, robust and even aesthetic. Building is easy, the manual is very clear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dostałem go w sześć dni. Nieuzbrojona, jest dość masywna. Ważę 45 kilo i ciągnę i pcham.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Wszystko świetnie, wygląda stabilnie dla mnie na 170kg jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    To jest perfekcyjnie dobry produkt. Łatwy w montażu, stabilny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    za tie peniaze 67€ sa to oplati,ja som to kupil na boxovacie vrece,takze som spokojny,udrzi to vpohode 90kg zivej vahy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Otrzymałem produkt dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Witam, czego oczekiwałem od produktu, dobrej jakości materiałów, łatwy montaż projektu, daję 10 za stosunek jakości do ceny. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Produto de acordo com o descrito, para a relação preço/qualidade nao está mau. Bom para uso doméstico. em termos de tempo, demorou menos de 10 dias a chegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Nie daję 5 gwiazdek z powodu złego opakowania. - Twój obraz jest uszkodzony. Ale podwózka była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$219.99
    • US$135.99
    • US$30.99
    • US$13.99
    • US$169.99
    • US$539.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$629.99