Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Waży około 100 kg, a ta część przenosi mnie bez wysiłku. Cena jest dobra. Stopy chronią podłogę, jest ona stabilna i stosunkowo lekka, więc można nią poruszać. Dla mnie uchwyty mogą być grubsze zarówno powyżej jak i poniżej. W przeciwnym razie, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    The product is surprisingly good quality, robust and even aesthetic. Building is easy, the manual is very clear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Plastikowe opakowanie z śrubami i nakrętami było połamane i szarpały się w pudełku, ale na szczęście wszystko tam było. Używany metal jest cienki i lekki, jest na pewno do sporadycznego użytku domowego i nic więcej. To było tanie, czas pokaże jak długo to potrwa, ale dla pieniędzy jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Szybka dostawa! Łatwy w budowie! Im 83 kg, a ta Wieża jest naprawdę dobra!!! Robi wrażenie za tę cenę! Ćwiczenia :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Zaskakująco dobra jakość za cenę. Wydaje się solidny z moimi 180 cm i 70 kg. Ręcznik był po chińsku, ale łatwy do ustawienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Produkt jest bardzo wytrzymały i może utrzymać mnie łatwo, a bardzo dobra cena! Dostarczone bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobra jakość i szybka wysyłka. Łatwy montaż, świetny na siłownię domową

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Lekka i funkcjonalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    ☺️☺️☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    To jest naprawdę dobre. Stabilny. Mam 90kg i nigdy nie czułem, że spadnę. Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 314
    • Ft16 104
    • Ft80 532
    • Ft9 289
    • Ft24 777
    • Ft34 070
    • Ft30 972
    • Ft40 265
    • Ft39 026
    • Ft15 608
    • Ft30 941
    • Ft27 875
    • Ft21 184
    • Ft8 360
    • Ft16 724
    • Ft18 582
    • Ft17 885
    • Ft11 767