Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(368)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(368)
    • 5 Star(306)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Kupuję przedmiot w magazynie CZ.Wysyłają go przez DHL do Grecji (Patra). Otrzymałem go przez DHL dokładnie w 14 dni. Numer namierzania podany.Dziękuję.Pozycja jak opisać!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    5* Dostawa. Zamówione w 25 kwietnia i dostałem go w 6 maja. Super Szybki 5* Pakiet. Jest w pudełku z kablem i dwustronną, bardzo mocną wskazówką. 5* Produkt robi dokładnie to, co mówi. Czujnik jest imponujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Przedmiot dotarł w idealnym stanie. Jest i działa zgodnie z opisem. Faktycznie, kiedy czujnik wykryje ciało w pobliżu, to przekłada proces sterylizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Produkt dotarł dość szybko i zgodnie z zapowiedzią, dziękuję bardzo za uwagę i wysyłki, które było bardzo szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Doskonały produkt i bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    οκ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Ładny produkt i łatwy montaż. Szybka metoda wysyłki. Dzięki wielkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Naładowany tylko za pierwszym razem jako specyfikacje. I od tego czasu, działa prawidłowo. Zarekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Dobra część, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Szybka dostawa! Zgodnie z opisem! 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 869
    • Ft10 136
    • Ft6 334
    • Ft8 378
    • Ft9 876
    • Ft8 048
    • Ft8 048
    • Ft2 925
    • Ft4 388
    • Ft3 482
    • Ft2 925
    • Ft9 144
    • Ft5 827
    • Ft8 926
    • Ft2 557
    • Ft6 584
    • Ft6 584
    • Ft47 525