Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Bardzo dobrze, jestem z nim 3 dni i nawet bez wad, szybko do wykorzystania i po prostu podłącza usb i włącza i PC lub notebook rozpoznaje go na czas.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problemov. Kvalitne spracované produkty z dielne Xiaomi, kvalitné materiály, dobré spracované, príjemné na dotyk, odolné voči vode, super dizajn.Dakujem Banggood. ENG - The product arrived fine and without problems. Well-made Xiaomi products, high quality materials, good workmanship, pleasant to the touch, water resistant, great design. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Bardzo dobra bezprzewodowa klawiatura i mysz, IPX4. Podłączony odbiornik i wszystko zaczęło działać ok Recenzję wideo można zobaczyć tutaj: https://youtu.be/bnuAOk9UmwI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Dobrej jakości produkt.. Zastanawiam się, czy jest to naprawdę produkt Xiaomi, ponieważ nie mogłem znaleźć żadnego logo Xiaomi nigdzie na produkcie. Jednak produkt jest dobrej jakości, więc spełnia moje wymagania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    Perfect product. Very good quality for the price tag. Good material and technologically advanced product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    good keyboard but at some point it stopped responding while I was typing text then re-iterated but did it several times

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Używam tego zestawu z MacBook Pro, uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    Ótimo teclado, mas embalagem não tão boa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2019

    muy elegante, tacto muy agradable, switch de Mac a otros teclados, diseño inmejorable. me llegó con un teclado suelto y la caja muy chafado pero funciona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Wygląda jak produkt wysokiej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 968
    • Ft7 643
    • Ft14 625
    • Ft5 981
    • Ft13 162
    • Ft8 408
    • Ft6 313
    • Ft12 963
    • Ft7 311
    • Ft9 306
    • Ft6 646
    • Ft7 643
    • Ft14 625
    • Ft5 316
    • Ft10 968
    • Ft14 625
    • Ft9 971
    • Ft3 837