Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2020

    Bardzo wspaniały design, jedna wskazówka jest to, że może być z bateriami w cenie, ale produkt jest świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Powinny one chronić opakowania dla tego typu produktów bardziej, to było z pokrywą beteria łamaną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Przybyli przed czasem, nikt nie ucierpiał. Działa dobrze, nawet teraz go używam. Moim jedynym problemem było z podręcznikiem w języku chińskim, ale istnieją aplikacje, które pomogły mi w tym do pełnego korzystania z urządzenia. Super polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Die Lieferung ist sehr schnell und sicher geliefert worden, gut verpackt für den sicheren Transport.Die Ware ist wie vom Verkäufer beschrieben in guter Qualität, wie es oft bei Xiaomi üblich ist. Die Tastatur ist ähnlich wie bei der große Tastatur von Xiaomi,nur der Druckpunkt gefällt mir bei der Großen Xiaomi Tastatur etwas besser, aber es ist eben Geschmackssache und ok.Alles in allem bin ich zufrieden!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    One of the best keyboards I ever user. Aluminium construction is excelent, keycaps are maybe little bit louder comparing to other keyboards. for absolute quiet environment maybe not totally suitable totally, but as a generic keyboard is excelent. Disclaimer, the keyboard does not have END and HOME buttons. For somebody it can be strong gamechanger in topic of bying this keyboard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Nie mogę znaleźć kluczy do domu i końca, szkoda... Ale ogólnie jakość jest świetna, a klawiatura jest idealnie cicha i dokładna!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Jestem zadowolony z produktu, spełnia swoją funkcję, a także wygląda dobrze. Zwykle używam go w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Świetna klawiatura, dobrze wykonana z wysokiej jakości materiałów. W tej cenie najlepsza klawiatura dla macbooka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Just as i expected. A very well constructed keyboard and very easy to sync

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 097
    • Ft15 598
    • Ft8 322
    • Ft21 364
    • Ft7 088
    • Ft6 780
    • Ft6 472
    • Ft6 780
    • Ft21 703
    • Ft10 850
    • Ft9 555
    • Ft8 938
    • Ft18 990
    • Ft11 405
    • Ft11 189
    • Ft5 238
    • Ft8 815
    • Ft13 872