Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(857)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(857)
    • 5 Star(790)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Jakość wykonania, solidna konstrukcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobry listonosz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przetestuję to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • owar
    MX
    21/02/2019

    Muy buen producto, de excelente calidad y presentación, llego antes de lo esperado usando el método de envío México Direct Mail. Sustituye los tarjeteros económicos y de baja calidad, que con facilidad se quiebran o deforman. El cuerpo es de aluminio y el botón ejecta la tapa para sacar las tarjetas. Tiene muy buen aspecto y funcionalidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    es un buen producto de precio estándar y buena calidad, solo el envio tardo dos días mas de la fecha limite y el numero de seguimiento nunca sirvió, a pesar de que pague el envío directo, pienso que si te cobran hasta seguros extras deberían servir por lo menos, de ahi en fuera estoy satisfecho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    Покупал по распродаже опубликованной в телеграмм канале @chinagoodbuy (chinagb.ru) Все супер! Пришло быстро! Все запаяно! Оригинально! Защита от считывания NFC - работает! Да все отлично работает! Скоро на канале будет распаковка - http://goo.gl/ANAx2c Единственный минус - это доставка, я выбрал Ukraine Direct Mail - мне должны курьером привезти, но в итоге я ходил по этому сраному MeestExpress и разыскивал свои посылки, хотя уведомления что мне их привезут! Призываю не выбирать данный сервис. А лучше выбрать обычной почтой, там тоже бесплатная доставка, но люди там более адекватные, и если пишут что есть доставка, то доставляют домой, а не присылают сообщение о доставке, а потом морозятся желая присвоить вашу посылку! Bought on sale published in telegrams channel @chinagoodbuy (chinagb.ru) Everything is super! It's fast! Everything is soldered! Original! NFC Read Protection - Works! Yes, everything works fine! Soon the channel will be unpacking - http://goo.gl/ANAx2c The only negative is the delivery, I chose Ukraine Direct Mail - they should bring me a courier, but in the end I went to this shitty MeestExpress and was looking for my packages, although I would receive notifications that they would be delivered! I urge you not to choose this service. And it is better to choose by regular mail, there is also free delivery, but the people there are more adequate, and if they write that there is a delivery, they will deliver it home, but not send a message about the delivery, and then freeze wanting to take your package!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Produkt dotarł doskonały, praktyczny sposób otwierania, ale niewygodna metoda do wzięcia kart, wszystkie wychodzą z „szafki" w tym samym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2019

    I use this holder about 2 months and I am very satisfied, it can hold about six credit cards!!! brand name xiaomi says that it's perfect as always, hope I helped you with photos, thank you banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2018

    Міцний, компактний, відкривається автоматично. По кількості вміщує 6 штук точно, може й більше, але не перевіряв. Дуже сподобався-легкий.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 008
    • Ft3 861
    • Ft3 473
    • Ft6 952
    • Ft5 551
    • Ft9 365
    • Ft7 725
    • Ft7 990
    • Ft12 363
    • Ft4 012
    • Ft3 677
    • Ft3 342
    • Ft3 088
    • Ft3 677
    • Ft11 202
    • Ft5 791
    • Ft10 429
    • Ft531 970