Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Otrzymany szybko i dobrze pakiet ten bardzo ładne stanowisko spawalnicze, kompletne, ogromna jakość i łatwy w użyciu. Akcesoria są dobre, zwłaszcza latarka jak Binke MB24 w/długi kabel, ale kabel naziemny jest trochę krótki i ekran LCD nie jest zbyt łatwy do odczytania ze względu na ochronę plastiku wystarczająco niejasna. Ale reszta jest świetna! Łatwy do otwierania do sprawdzenia wewnątrz, poważna konstrukcja z prawdziwym profesjonalnym designem i dobrze wielkości komponentów. W zastosowaniu, jest to imponujące tryby synergii, a różnorodność trybu spawania jest atutem... Nie testowane TIG, ale MAG/MIG są bardzo łatwe i potężne. Mam wersję w/starym firmware (menu są różne, ale funkcje są takie same), dzięki wsparciu Banggood spodziewam się być dostarczany w/update (kabel oczekujący/firmware). Biorąc pod uwagę, że podręcznik użytkownika jest zły, w końcu sam go zrobiłem, tłumacząc dla wszystkich nowy podręcznik poprzez kompilację polskich/chiness/UK... Oto jest w języku francuskim lub angielskim : Wersja francuska: https://app.box.com/s/60n8mpr5xfck3rkwvdjg7lmjq0cytogv Wersja angielska : https://app.box.com/s/kpnawwq22ulutws0ujfadt78p13ppgj7 Mam nadzieję, że ta pomoc do wykorzystania i odkrycia tej bardzo imponującej stacji zgodnie z ceną/jakością/funkcjami.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Proszę o zdjęcia. Wyświetlacz jest ledwo czytelny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    La saldatrice si presenta bene..non ho ancora avuto modo di provarla ma a primo impatto e fatta bene e ha molte funzioni interessanti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Otrzymał maszynę w AT w ciągu 5 dni od zapasu CZ, dobrze zapakowany bez uszkodzeń. Jednostka z E-ręką, zaciskiem ziemi i palnikiem w stylu Binzel 25. Do dostawy należy również rurka teflonowa i 1,2 drutu koło podajnika dla AL. Testowany natychmiast i jednostka działa imponująco. Szczególnie podwójny impuls dla nierdzewnego 316 daje doskonałe wyniki. Nie testowałem jeszcze TIG, ponieważ mój starszy palnik TIG nie pasuje do wtyczek. Menu jest w większości samorozumiane, podręcznik niezbyt pomocny. (ale obejrzyj kilka filmów YT do spawacza 'Magnum MIG 223' i wyjaśnisz szczegóły).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    W pudełku wszystko wisi, pokrywa komory jest lekko wygięta, a górny szew rozłożony jest na spawanie. Wszystko działa. To znaczy, zestaw byłby. Uchwyt naziemny maksymalnie 1,5 m. Umieść głowę na palniku MIG 1.0. Wytyczne na niczym, a tym bardziej z zupełnie innej aparatury. Mówi to o stosunku sprzedawcy do kupujących. Serwis wsparcia nie odpowiedział na żadne z postawionych pytań!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    As it is the 2d one bought to complete for friend, I confirm this welder as highly versatile, well finished and powerfull. A great product at very good price !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Shipping was very fast, the only problem I counted was broken handle from the stick welding part. I have not used the weather yet but it seems in a good condition it started up and menus are working.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jednostka działa bardzo dobrze. Zmodyfikowałem jednostkę, aby przyjąć pistolet na szpulę i to dodało do jego możliwości bardzo zadowolony z tego do tej pory

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Najlepszy produkt, ale ogólnie najlepszy serwis z Banggood! Naprawdę doceniam szybką reakcję i szybkie rozwiązanie problemu! Banggood najlepszy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 415
    • Ft2 227
    • Ft12 102
    • Ft4 043
    • Ft4 125
    • Ft5 731
    • Ft7 642
    • Ft20 174
    • Ft3 313
    • Ft4 138