Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Byłem bardzo sceptyczny co do tych mini-odżywek powietrznych, ale muszę przyznać, że należy mi się uznanie. To coś pomogło mi przetrwać to lato i jestem bardziej niż zadowolony z jego osiągnięć. Używa parowania, aby ochłodzić powietrze, które rozdmuchuje. Nie ochładza całego pokoju (oczywiście), ale może dać chłodnego powietrza osobie, która jest obok. Filtr wody jest oparty na papierze, więc można go łatwo wymienić. Wentylator ma bezstopniową regulację prędkości za pomocą przycisków ekranu dotykowego, dzięki czemu można ustawić jego prędkość na bardzo małą (od 1 do 10). Jakość budowy jest zaskakująco dobra. Polecane! (pol.)!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Zacząłem go używać dzisiaj po miesiącu lub dwóch. Regulowana prędkość wentylatora (i hałasu) jest dobra. Wrzuciłem trochę lodu do wody w zbiorniku, i zdecydowanie było wtedy chłodniej. Jestem bardzo zadowolony z tego jak na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Jest dobry, ale nie jak Freon. Działa na powerbanku i zajmuje to dużo czasu. Próbowałem razem przez 5 godzin. Bank energii jest dobry, wychowanie jest dopuszczalne, moc wentylatora jest dobra, i nawilża powietrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Basically a box, with fan and soaked up cardboard filter inside, dont expect much, this is not air conditioning, just a cold air. Works well if youre sitting at your desk and not moving much, the device isnt really that much portable, you need to keep it horizontal, otherwise it will leak. Controls super simple and easy to manage, build quality alright, its all plastic. Have it blow the air towards your body and you will be happy. Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybko przybyło z Dhl... Jak na mały pokój jest dobry... Ustawienie wentylatora od 0 do 99... brak innego ustawienia..tylko rolety obracają się obok siebie przyciskiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Ładnie i funkcjonalnie.. Klasyczny wygląd Xiaomi, doskonała jakość. Banggood zawsze ma doskonałe i niezrównane oferty. bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Jest dobre jak nawilżacz, tylko małe chłodzenie, jak kiedy dajesz lód... Potrzeba wymiany w wodzie z wapniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Kupiłem dwa... zarówno w mojej przyczepie, jak i w domu...wydaje się być używany dość...ma zużycie 10 watów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Works as I expected. Nice cool breeze at 60% fairly happy with it. Arrived within 1.5 weeks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$38.11
    • US$24.99
    • US$14.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$56.58
    • US$30.49
    • US$35.99
    • US$30.02
    • US$17.99
    • US$34.99
    • US$50.81
    • US$42.72
    • US$34.38
    • US$45.03
    • US$95.99