Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Przyszedł bardzo szybko. Powiedziałbym, że produkt jest zgodny z wyjaśnieniem i działa dobrze. Nawet elementy smd o wielkości 2 mm są idealnie czyste, mogę lutować i demontować lutowane bez uszkodzenia. Krótko mówiąc, wykonali kawał dobrej roboty. Banggood zaskoczył mnie transportem. Otrzymałem produkt dokładnie w ciągu 7 dni od momentu, kiedy go zamówiłem. I tylko z tego powodu, chciałbym pogratulować organizacji Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    To mały produkt i mniejszy niż się spodziewałem. Jeszcze tego nie testowałem, ale opakowanie wygląda świetnie. Czas wysyłki był bardzo szybki. Podziękowania dla Sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Produkt dotarł bez uszkodzeń. Projektowanie pudełek jest całkiem dobre. Dostarczany zasilacz został dostarczony z zainstalowaną wtyczką UE, a kabel USB-C jest silikonowy. Testy initalistyczne są w porządku. Z powodu braku odpowiednich narzędzi pomiarowych, nie byłem w stanie potwierdzić dokładności temperatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Niesamowite małe urządzenie! Działa zgodnie z reklamą, opustoszałe SM IC w mniej niż 10 sekund, bez uszkodzeń PCB czy IC. Idealne do tych napraw SM. Na pewno dostanę kolejną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    To niesamowity sprzęt. Dobrze zaprojektowane i super poręczne, wysokiej jakości produkcja, właśnie tego potrzebowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Otrzymałem go bardzo szybko w bardzo często zaprojektowanym pakiecie. Jeszcze nie próbowałem, ale dzieło to figurka. Myślę o przekazywaniu moich doświadczeń w przyszłości. Polecam go tym, którzy go potrzebują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    This arrived very fast. The box was slightly dirty, not in bad condition, maybe like it's been in storage a while, the product inside unblemished and perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Wszystko dobrze - elastyczny i zdolny mały oddział - dokładnie to, co zalecił lekarz! Na pewno często go użyje w moich projektach Mam zamiar zamówić inne urządzenia z Banggood w przyszłości (to był mój pierwszy!).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Test Szybkiego Reflowa z pastą lutowniczą 217C, płytą 35x35cm i kilkoma rezystorami 0402. Wszystko stopione w około 30 sekund. Czas nagrzania do 250C około 2Minut. Dzięki wielkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Szybka dostawa. Produkt jest jak reklamowany i dobrej jakości. Jeszcze nie próbowałam, ale zdecydowanie robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 747
    • Ft28 667
    • Ft2 864
    • Ft7 324
    • Ft6 368
    • Ft33 111
    • Ft12 873
    • Ft33 445
    • Ft6 368
    • Ft4 778
    • Ft17 728
    • Ft14 714
    • Ft4 043
    • Ft8 279
    • Ft9 194
    • Ft6 250
    • Ft5 514
    • Ft3 676