Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1065)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1065)
    • 5 Star(996)
    • 4 Star(63)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Dostawa przyszła około 10 dni później. Kiedy paczka dotarła, była trochę przyciśnięta, a samochód miał jakieś zadrapania. Metalowe części w układzie kierowniczym miały niewielką rdzę. Generalnie te małe problemy nie były szczególnie niepokojące, ponieważ istniały w niewielkim stopniu, jak widać na zdjęciach. Jest dość szybki i zabawny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Very good product. My son get excited. It is a good idea to get one more battery. I could not find other spare parts for this rc car. Fast delivery...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    hola, ideal para niños e iniciarse en el hobby... corre poco, pero lo suficiente para ser divertido, ideal para exploración y aunque sea tracción trasera tiene bastante fuerza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobra zabawka dla mojego syna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Podobało mi się

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Jest to fajny samochód dla dzieci i pomimo 4x2 jest w stanie przejść przez różne powierzchnie, elektronka nie jest proporcjonalna, ale i tak polecam go w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Trochę uszkodzone pudełko, ale wszystkie doskonałe zasłony to sięgnąć polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    É bonito, bem feito, funciona corretamente. As únicas observações são para o tamanho que é pequeno, tem em torno de 20 cm de comprimento e 10 cm de altura no máximo, e o material da carenagem é um plástico fino, frágil. Veio bem embalado, vendedor atencioso e rápido no envio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Produkt idzie szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.89
    • US$27.71
    • US$60.31
    • US$11.99
    • US$27.99
    • US$52.99
    • US$78.53
    • US$13.99
    • US$65.51
    • US$90.99
    • US$58.99
    • US$29.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$58.99
    • US$149.99