Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(641)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(641)
    • 5 Star(596)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2016

    It does not have ball bearings and incomprehensiblely one of the gears is plastic. Only advisable if you are not going to submit to great efforts or sudden changes of direction.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    Servo is good for it's price but not all gears are metal. the very first gear driven by the motor is actually plastic. Unfortunately I can't use it the system I bought this for. Will be looking for all metal. Overall really strong and accurate servo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2016

    not fullmetal ago in plastic gear and my work is a 10 minutes time refund monney please Rene Latraverse

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Dobry produkt.Przetestowałem go i działa. - Cicho bądź, spokojnie. W środku znajdują się metalowe przekładnie. Nadal warto kupować te minionki. Zamontuję je w moich samolotach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Przybyło bardzo szybko polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Otrzymane 5 serwo wydaje się być w pełni wytrzymałe i dobrze zaprojektowane. Jednak zawaham się ich użyć, ponieważ opakowanie było niepewne. Tylko plastikowa koperta chroniła ich cały czas i zagrożenia związane z transportem! Jak zaufać produktowi i zamontować go na modelu, gdy został poddany takim warunkom? Po raz pierwszy stanę przed tymi warunkami opakowania i pakowania. Bardzo sfrustrowany, bardzo rozczarowany lub nawet zły po tak długim oczekiwaniu!! Dużo goryczy jak na ten rozkaz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Bardzo powoli, przy drugiej dostawie, ale już jest. Paczka w porządku, nienaruszona, kompletna. Czy dostanę 200 punktów za opóźnienie?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2018

    Нормальный сервопривод для своих задач. Но вид качественный.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Wielki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$12.50
    • US$37.87
    • US$16.16
    • US$17.24
    • US$6.99
    • US$20.99
    • US$35.64
    • US$11.50
    • US$17.31
    • US$18.64
    • US$7.90
    • US$8.63
    • US$14.19
    • US$47.99
    • US$17.99
    • US$31.90
    • US$17.31