Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(926)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(926)
    • 5 Star(876)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    Kupiłem to, bo myślałem, że to dobry rozmiar. Wygląda na to, że jest za duży dla mojego samochodu. W przyszłości użyję tego do innego samochodu rc. Wydaje się dobrą jakością i lekką wagą. Nie wiem, jak jest potężny, ani jak szybki. Ale wygląda to obiecująco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobre serwomechanizmy, tylko ostatnie dwa biegi są metalowe, jednak przekładnie z tworzywa sztucznego wydają się być wykonane z twardszego szarego plastiku niż zwykle białego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Very fast little servo. Gears aren't that strong tho, maybe it was my fault haha. It is great value for the money!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Testowałem je od razu i działają doskonale, bardzo dobrej jakości, dobrze zapakowane i szybka wysyłka (2 tygodnie do Włoch)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wyglądają dobrej jakości metalowe narzędzia i są z brakującymi akcesoriami spróbuj je

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Testowane wszystkie sprawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Wszystko idealne, dobra pogoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    Всё как всегда в норме. Заказал второй раз. Первый комплект показал себя супер. Работают ровно безшумно люфтов нет. С родной смазкой в мороз -20 не замерзали. Сервы не полностью из металла одна из шестеренок пластиковая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    Много лет покупаю именно эти! Вот и сейчас сменил штатные пластмассовые на метал. В небе нужна надёжность! Спасибо BG!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    a good item métallique 9g so pawerfull and so shipp i like it work for arduino and robots and aire plan and ather electronic micanical thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$15.63
    • US$30.02
    • US$8.73
    • US$76.22
    • US$15.00
    • US$15.52
    • US$16.16
    • US$40.24
    • US$17.99
    • US$19.54
    • US$14.78
    • US$8.04
    • US$8.04
    • US$7.88
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$5.74