Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Niesamowita klawiatura, niebieskie przełączniki są orgazmiczne, 100x lepsze niż czerwone. Moja klawiatura jest z cyrylicem z jakiegoś powodu, ale nie narzekam, bo i tak planowałem uczyć się rosyjskiego, LOL, Kupiłem go głównie dlatego, że chciałem 66% deski, ale też często używam numpad, więc to naprawdę pociągające w moich oczach, skróty do przystosowania się do nowego nupadu są całkiem intuicyjne, jak na razie żadnych problemów. Jeśli zależy ci na RGB to nie jest niesamowite, ma z 8 różnych wzorów i kilka, które wyłaniają się z miejsca, gdzie naciśniesz klawisz, nie oczekuj niczego zbyt wyszukanego, ponieważ nie zmieniają kolorów, Tak jak widzisz na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Przesyłka dotarła idealnie i bardzo szybko. Klawiatura wygląda niesamowicie i wszystko działa bez problemów. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Klawiatura była o wiele lepsza niż się spodziewałem. I jest to również moja pierwsza klawiatura mechaniczna. Jakość budowy to amazing!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Pomimo opóźnienia w dostawie produkt jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dobry dotyk pulsacji i wielu trybów oświetlenia rgb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Tanie i bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    To moja pierwsza klawiatura mechaniczna od dawna, gdy wcześniej używałem klawiatury membranowej SteelSeries. Mogą być opisy subiektywne, więc proszę się z tym pogodzić. Produkt posiada - NKRO (wielka dla graczy) - Pleciony i elastyczny kabel, nie za gruby i nie za cienki - nie RGB (już to wiedziałem) Tęczowe backlight byłoby lepszym opisem - Podwójny strzał klawiszy - Numer ma tylko liczby, a nie plus i minus. (wybrałem to nad innymi zredukowanymi klawiaturami, ponieważ nie mogłem znaleźć kompaktowej z pełną klawiaturą) - cienkie opakowanie plastikowe do klawiatury (bez osłony przeciwkurzowej) - Nie gorąca zamiana - Jixian włącznik mechaniczny (całkiem ok, wybrałem brązowe, więc nie będzie głośno i łatwiej naciskać) - Nie jest wymagane oprogramowanie (Dla mnie ok, ale nie jestem pewien dla tych, którzy chcą mieć jednolite wzory kolorów do swojego zestawu) - 1/4 arkusza instrukcji papieru obligacji (w pełnym chińskim, ale wydaje się w porządku zrozumieć z obrazkami. Dostarczenie było świetne, jak zostało dostarczone pierwszego dnia szacowanej daty dostawy.Informacje o śledzeniu były aktualizowane tylko w Chinach, ale kiedy dotarły na lokalne, nie dostałem informacji aż do dnia dostawy. Dostawca był świetny, gdy wrócił, bo nie było mnie w domu, kiedy przyjechał wcześniej tego dnia. Opakowanie było minimalne. Tylko pudełko i cienki plastik. Nie ma folii bąbelkowej. Skrzynka była rozwalona, ale klawiatura była solidna. Kupilibyśmy ponownie, gdy budżet pozwoli na ubezpieczenie.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Bardzo podobała mi się klawiatura, chciałbym, aby musiała zmienić rgb i kabel, aby był trochę dłuższy. 2 tygodnie do osiągnięcia Peru 100% zalecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Pakować trochę uszkodzone, ale klawiatura działa doskonale, bardzo dobry zestaw lekki i wygodny dla gier.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Świetna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 302
    • Ft16 602
    • Ft25 157
    • Ft29 560
    • Ft31 447
    • Ft28 302
    • Ft24 528
    • Ft19 370
    • Ft19 370
    • Ft32 076
    • Ft14 778
    • Ft17 923
    • Ft11 633
    • Ft12 656
    • Ft39 938
    • Ft17 294
    • Ft17 294
    • Ft7 859