Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Zamówione i wypłacone w dniu 01 grudnia 2020 r. (grudzień/01/03:33:25). Czekałem na to cały miesiąc. Wysyłanie (grudzień/31/09:40:59). Co jest bardzo denerwujące. Odzyskany styczeń 28/08:48:03. Normalnie był spakowany. Sprawdzę to i dodam. Zamówione i wypłacone 01 grudnia 2020 r. (grudzień/01/03:33:25). Czekam od miesiąca. Wysyłka (grudzień/31/09:40:59). Co jest bardzo denerwujące. Otrzymano stycznia 28/08:48:03. Normalnie spakowana. Sprawdzę to. Wycena po kontroli. Jak na razie 4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Przybyli w przyzwoicie zapakowanej skrzyni, żadnych uszkodzeń. Działa dobrze, a jego uścisk jest zaskakująco dobry dla mojej ręki. Wydaje się wystarczająco dokładne. Jak na razie dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Praktyczne narzędzie pomiarowe. Jakość dla pieniędzy jest dobra. Może być stosowany na wiele sposobów w gospodarstwie domowym. Ma ładny wyświetlacz i wiele informacji na jego temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Podobało mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobrze zapakowane, dokładne odczyty, przybył zaskakująco szybko (4 tygodnie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Wszystko idealne. Niestety instrukcje są tylko w języku chińskim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    ok od cn do eu 37 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GijVIP4
    IT
    30/01/2021

    Jest tylko jeden sposób, aby docenić i wykorzystać potencjał tego pięknego termometru. Mam jeszcze jeden bezpieczny dobry termometr pod ręką... W ten sposób udało mi się przeprowadzić kilka testów. Na szczęście istnieje możliwość skalibrowania (tylko zdalnego odczytu) przez ustawienia, pomijając podaną tabelę, co nie jest przydatne, ponieważ mój termometr jest wyraźnie „wyłączony" i nie zgadza się z poradami podanymi w instrukcji. Podczas gdy odczyt temperatury pokojowej nie jest regulowany, co jest podwyższone o ponad 4°C. Poziom wilgotności wynosi zawsze około 57% nawet po minutach w lodówce, a zewnętrzna sonda (także nie przyswajalna) ma niższy odczyt 100°C na 350°C Co mogę powiedzieć, z drugiej strony, jak powiedziałem, piękna estetycznie, przydatna do chodzenia z przyjaciółmi, ponieważ wygląda profesjonalnie i wyrafinowanie z pięknym kolorowym pokazem, pełnym liczb... Jednak laserowy wizjer jest tak doskonały i dokładny, jak powinien być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przybycie wcześniej niż oczekiwano - w ciągu 3 tygodni! Ładny sprzęt w bardzo dobrej cenie. Załączony przewodnik użytkownika jest jednak w języku chińskim. Wersja angielska została pobrana, ale drukowanie pdf spowodowało, że nie było łatwo czytelnych małych znaków. Zestaw zawiera kabel USB, ale nie znalazłem żadnych wskazówek na temat jego funkcji, nie w instrukcji obsługi. W sumie zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$179.99
    • US$369.99
    • US$269.99
    • US$32.99
    • US$186.99
    • US$17.31
    • US$49.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$168.62