Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2022

    Projektor bardzo dobry. Ja korzystam z niego głównie wieczorami. Nie posiadam ekranu więc obraz wyświetlany jest na matowej ciemnoniebieskiej ścianie. Obraz jest jasny, ostry. Jest możliwość ustawienia nasycenia kolorów i temperatury barw zgodnie z własnymi upodobaniami. Można oglądać przy włączonym sztucznym świetle. Obraz jest także widoczny w pełnym świetle dziennym słonecznym. Android TV pracuje bardzo płynnie. Wszystkie aplikacje pracują znakomicie zaś programy telewizyjne odbieram za pomocą dekodera UPC podłączonego do wejścia HDMI. Wentylator trochę zbyt głośny, ale podczas oglądania filmów zapomina się o nim. Wbudowany głośnik ma bardzo dobrą moc. Projektor odtwarza również płynnie zdjęcia i filmy z dysku przenośnego. A teraz minusy: dźwięk z podłączonych przewodem słuchawek mimo ustawienia głośności na max jest bardzo cichy. Jest możliwość podłączenia słuchawek BT, ale często zrywa połączenie albo gubi dźwięk. To bardzo przeszkadza, bo późną porą nie mogę korzystać z głośnika. Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem? Mimo tych problemów moja ocena projektora jest bardzo dobra. Warto było go kupić w naprawdę dobrej cenie. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2022

    Bez komentarza, to jest wspaniałe, spektakularne, warte tylko, bardzo ostre i jasne zdjęcie. Najlepsze ze wszystkich w korzyściach kosztów.. Doskonały sprzedawca, przybył z 11 dni, nie mógł uwierzyć i nie był opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Projektor jest wielkim kosztem, ma świetny poziom czerni i piękny certyfikowany system Android, podsumowując, zobaczysz wszystko w 1080p 60hz Netflix i HD, jak powinno być. Ale byłem nieszczęśliwy w mojej jednostce, w soczewce jest coś jak kropla kleju i przeciek światła. Jestem zmuszony użyć zoomu, aby zmniejszyć obraz, aby uniknąć większego i bardziej widocznego punktu świetlnego, pozostawiając go poza tym, co widzę. Wciąż czekam na odpowiedź od Banggooda, jak to zrobimy. Dzisiaj jest trzeci dzień i wciąż czekam na odpowiedź. Ale zostawiam cię z tym, byłem po prostu nieszczęśliwy, że złapałem jednego z problemem. Jedyną krytyką, jaką mam w odniesieniu do samego produktu, w przypadku projektora Mecool Kp1 jest to, że można się lepiej skupić, a co więcej, źle koncentruje się na środku, ale jest lekko rozmyty na bokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    Bardzo dobry projektor, szybka dostawa trwała tylko 18 dni z Chin do Cera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2022

    Urządzenie jest świetne, pod wrażeniem jakości. Ponieważ jest to mój pierwszy projektor, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Ma wielki blask i kontrast. Nadal nie mam odpowiedniego ekranu, a nawet rzutowanie na białej ścianie jest ze świetnym zdjęciem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Po pierwsze, obraz był bardzo dobry i dobrze zdefiniowany, tak naprawdę czerwony przyciąga trochę do pomarańczy, i odkryłem, że w ciemnych scenach jest nieco ciemniejszy niż zwykle, Zwiększyłem trochę jasność, a to trochę zmniejsza kolor, i myślałem, że wygląda świetnie, nawet czerwony się poprawił. 2nd Jeśli chodzi o ostrość, bałem się, że rogi nie skupiały się zbyt dobrze, ale, byłem zaskoczony, zostawiłem projektor dobrze wyśrodkowany i bardzo lubiłem ostrość, na przykład miałem t2max, że podczas gry Warzone, Mapa w lewym rogu była całkowicie rozmyta, nawet nie używając keystone fix, już w Mecool był doskonały, w porównaniu do gier, czułem, że jest dobrze płynny i z dobrym wejściem, nie testowałem go w grach online. 3. o hałasie, to nic, co przeszkadza, to nie jest piskliwy hałas, to cichy dźwięk, jak silny wiatr. 4. o jasności, myślałem, że jest o wiele silniejszy niż T2max i BW-VP11, z tymi projektorami, jeśli wszedłem w pokoju, nie mogłem nic zobaczyć, już w Mecool, widziałem to dobrze, Myślę, że dla klasy ze slajdami czy czymś takim, nie byłoby to łatwe. 5o Podobał mi się dźwięk projektora, między innymi miałem, myślałem, że było lepiej, po prostu nie ma oczywistego pukania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Przewyższyłem moje oczekiwania, naprawdę podoba mi się projektor

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Bardzo dobry aparat już zainstalowany i używam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Bardzo dobrze! idealny obraz, tylko czarny, który robi się naprawdę ciemny na zdjęciach, ale tylko dostosować blask, który jest doskonały zbyt. Rekomendujemy!!! Przybyłem bardzo szybko w 15 dni i nie byłem opodatkowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Produkt dotarł zgodnie z oczekiwaniami.Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$102.99
    • US$289.99
    • US$659.99
    • US$62.99
    • US$1,699.99
    • US$2,599.99
    • US$18.99
    • US$1,099.99
    • US$1,484.99
    • US$189.99
    • US$999.99
    • US$285.99
    • US$179.99
    • US$2,499.99
    • US$103.99
    • US$1,599.99
    • US$165.99
    • US$55.99