Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(272)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(272)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Przybyłem szybko dziękuję, wszystko działa w porządku, Wifi 6 jest świetne. Wkrótce przybył dziękuję, wszystko działa dobrze, Wifi 6 jest świetne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Amazing TV Box, oficjalny interfejs Google Android TV, bardzo szybki i płynny, świetny bluetooth z wyszukiwaniem głosu, niesamowita jakość wideo i audio, naprawdę silny procesor, świetna optymalizacja. Naprawdę potężne urządzenie i polecam go każdemu, kto chce urządzenie, które będzie używane przez długi czas bez konieczności zakupu nowszego modelu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    The product has been arrived quickly, well packed and compliant with the description of the seller. I am excited to try this amazing tv box on my TV. I thank Banggood team for the fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Bardzo mocna skrzynia. Netflix gra z bokiem. Na kodi iptv nie ma problemu. Weź to z europejskiego magazynu. W ciągu tygodnia, prawie go mam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    urun hizli bir sekilde kargolandi 20 gunde elime ulasti.çinden alinacak kadar bir ürün degil uygulamar kisitli .turkiyede de muadillerini bulabilirsiniz bu fiyata .denemek icin aldim kullanicam bit sure artik .tsk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobre tv box mam go działa bardzo często i daje mi bardzo dobre wyniki i przybywam szybko i wszystko w dobrym stanie..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    The box is fast and nice but i think it has some issues with wifi after rebooting it will not connect automatically and sometimes will not connect at all. I hope the compqny release an update fixing this issue because its very common issue. overall is a super fast box with great quality but with wifi issues.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ANDROID ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΥΦΗΛΑΚΤΑ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wszystko ok, super idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Gładka i szybka, 4K, Wifi 6, obsługa CEC, czysty Android TV UI. niesamowite android Box!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$37.99
    • US$61.20
    • US$100.79
    • US$83.89
    • US$84.99
    • US$155.99
    • US$33.48
    • US$36.79
    • US$38.10
    • US$54.99
    • US$27.99
    • US$49.99
    • US$39.26
    • US$34.64
    • US$42.72
    • US$30.99
    • US$68.99