Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Witam, ta tv box mnie zaskoczyła, łatwa instalacja KODI (zastąpiona przez oryginał), aplikacja instaluje się szybko z obsługą 1000 Mbit internetu - prawdziwe wyświetlacze, sterownik jest wygodny w trzymaniu, ale w tej cenie może być bluetooth. Jest to jedna z wad przy tak wysokiej cenie, S905x4 moim zdaniem nie różni się tak bardzo jak S903x3. Traktuję to jako nowość na rynku. Nie przegrzewa się jak poprzednik. Dzięki za zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Jednostka działa zgodnie z obietnicą, że udało mi się nawet podłączyć zewnętrzne dyski twarde i przeczytać wszystkie moje informacje. Każdy plik muzyczny z plikiem wideo działa jak dotąd doskonale. Zdalne sterowanie ma dźwięk klikania, który może być trochę irytujący w nocy, kiedy chcesz oglądać telewizję, a twój ważny drugi śpi obok ciebie. Poza tym ta jednostka działa doskonale.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetna konsola! Jakość doskonała.Viual wygląda lepiej niż w recenzjach. Ustaw wszystko, czego potrzebujesz, i telewizja (mamy zamknięte rosyjskie kanały) i torrentów online. Wybrano między Ugoos i Mecool pokonany android TV. Kupuj najlepsze ze wszystkich i najważniejsze rzeczy jest z gwarancją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    To drugi telewizor km6 który odbieram z Banggood, był w idealnym stanie bardzo szybko w ciągu 10 dni

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Element przybył w 20 dni i jest to dobry czas.Jestem zadowolony z tego android tv box, ponieważ jest szybki z dobrym procesorem.Także ma dużą pamięć wewnętrzną i menu jest dobrze zorganizowane

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Polecenie przyszło przed ustalonym czasem, w dobrym stanie, strona cały czas aktualizowała statusy do śledzenia, super polecam w moim przypadku znajduje się w Kolumbii pomimo nie mieć bezpośredniego lotu z Chin do mojego kraju procedura była bardzo płynna i całkowicie warta zakupu doskonałego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    wow super fast shipping to Surprise, Arizona!!! Took only 4 days!!!!!!! Android tv box is super fast and love the setup. True android 10! note: Netflix is mobile version security patch is from September 2020!! Unable to find firmware support, but I use avast antivirus and VPN. so I am protected. All in all, expensive bit worth it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    The product has been arrived quickly, well packed and compliant with the description of the seller. I am excited to try this amazing tv box on my TV. I thank Banggood team for the fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Przybyłem szybko dziękuję, wszystko działa w porządku, Wifi 6 jest świetne. Wkrótce przybył dziękuję, wszystko działa dobrze, Wifi 6 jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Excellent Product, extremely happy with box, runs really cool, unlike other android boxes. Delivery was swift as well. A+ all round. Will probably buy another one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 641
    • Ft9 039
    • Ft13 520
    • Ft12 577
    • Ft11 948
    • Ft17 923
    • Ft10 753
    • Ft12 577
    • Ft17 294
    • Ft27 044