Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Przyszło 15 dni i 60 lirów podatku, dzięki dilerowi i Banggoodowi. Poprosiłem o zwrot podatku, może mi oddadzą?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Towary w ciągu 5 dni roboczych, opis pasuje, satysfakcja, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Paczka jest w porządku. Produkt wygląda dobrze. Przetestuję ją później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo szybkie pudełko i naprawdę dobre i łatwe w użyciu jedynym problemem jest to, że za pomocą sterowania zawartego w opakowaniu nie otwiera się od przyziemienia do ON. Zaczyna się od wyjmowania zasilania. Więc musisz dodać jeszcze jedno contol, więc w końcu dam mu cztery gwiazdki. Miejmy nadzieję, że znajdą rozwiązanie i naprawią problem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Zamówione tv box otrzymywać to, co i bardzo ładne i piękne pudełko jest to i działa bardzo stabilnie. Jest również certyfikat Google, który sprawia, że pudełko jest jeszcze lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Jedno z najlepszych pudeł, nad którymi pracowałem. Niesamowity obraz i dźwięk. To jest piękny android.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Wreszcie odtwarzacz multimedialny, który pracuje z różnymi treściami dźwiękowymi DTS (DTS-X, DTS-HD MA). Możesz pobrać prawie każdą aplikację odtwarzaczy multimedialnych dzięki standardowi Android TV 10. Jednym z problemów jest to, że nie mogę namówić gracza do połączenia się z moim Wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Jako mój pierwszy zakup, byłem zachwycony otrzymaniem produktu w ciągu 12 dni. Jestem taka szczęśliwa. Produkt jest taki dobry. Nie mogłem dostać nic lepszego niż to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    .Pacel dobrze przyjęty. Wszystko działa dobrze

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Aby obejrzeć to jest ok, ale jest Android tv i dlatego wszystkie aplikacje z Google Play nie mogą być zainstalowane tam tylko wybrane dla tv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 530
    • Ft18 253
    • Ft13 032
    • Ft8 461
    • Ft17 257
    • Ft17 589
    • Ft13 274
    • Ft16 593
    • Ft26 551
    • Ft23 232
    • Ft17 589
    • Ft15 929
    • Ft16 593
    • Ft19 913
    • Ft13 281
    • Ft56 425
    • Ft23 896
    • Ft30 867