Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(456)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(456)
    • 5 Star(441)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Działa doskonale, jest płynny w ruchu systemu, nie zacina filmów, filmów, seriali itp. I ładuje rzeczy w akceptowalnych czasach, a inne nawet szybko. Spełnia oczekiwania. Sterowanie jest bardzo lekkie i wygodne, dotyk przycisków jest ładny i czują się dobrej jakości. Nie zajmuje dużo miejsca, które jest dobre i ma dobre wykończenia. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Miałem mi box s i zastąpiłem go tym ze względu na cenę, wydajność, wyjścia peryferyjne i wejścia. Testowany przez tydzień i działa dobrze. Czułem przegrzanie urządzenia. Mam nadzieję, że dostanie nowe informacje.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Doskonały produkt, doskonale współpracuje z Netflix, Disney, HBO MAX, Prime Video, Star+ Włącz szybko, a transakcje między aplikacjami i przyciskiem głosu działają bardzo dobrze Jedynym problemem, który znalazłem, jest to, że nie można uzyskać bezpośredniego dostępu do przeglądarki Google, trzeba zainstalować wyszukiwarkę, aby uzyskać dostęp do Google, więc mogę wpisać Just Dance Now

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Doskonały, do konwersji starego telewizora do komputera, a najlepsze jest to, że można pobrać wiele aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Produkt został uszkodzony. Złamane pudełko, złe opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    gyors, mindent tud ha streamingre kell😃 ajánlott 👍👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo szybka dostawa: 9 dni do Polski, świetna jakość, android tv 10, netflix i certyfikaty Google, wszystkie prace poprawnie: netflix4k, hbogo, odtwarzacz itp., wysoce polecane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Produkt Ok, szybka wysyłka polecam je.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Odebrałem paczkę na czas. Urządzenie miało kilka zadrapań na górze, chociaż pudełko wygląda w porządku. Również poprzednia pieczęć została złamana i nałożono na niego nową pieczęć, jak widać na zdjęciach. Urządzenie działało bez zarzutu. To jest upscaling jest naprawdę dobry. Połączenie urządzenia bluetooth wymaga naprawy, jeśli jest używane z innym urządzeniem. Nie mogłem jeszcze sprawdzić możliwości 4k, ale odtwarza lokalne pliki 4k dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dostałem go bez cła w ciągu czterech dni roboczych. Mamy HD/4K Netflix i Youtube w końcu. 5.1 Dźwięk przez wyjście optyczne brzmi ładnie. Wi-Fi jest bardzo szybkie, całkowicie stabilne, do tej pory nie doświadczyłem żadnych zakłóceń. Możesz rozszerzyć przechowywanie za pomocą karty SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$77.99
    • US$94.29
    • US$61.20
    • US$59.99
    • US$84.99
    • US$37.99
    • US$75.99
    • US$48.29
    • US$39.99
    • US$68.13
    • US$69.99
    • US$98.99
    • US$40.99
    • US$46.99
    • US$36.99
    • US$74.99
    • US$48.99
    • US$79.78