Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Działa doskonale, jest płynny w ruchu systemu, nie zacina filmów, filmów, seriali itp. I ładuje rzeczy w akceptowalnych czasach, a inne nawet szybko. Spełnia oczekiwania. Sterowanie jest bardzo lekkie i wygodne, dotyk przycisków jest ładny i czują się dobrej jakości. Nie zajmuje dużo miejsca, które jest dobre i ma dobre wykończenia. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Miałem mi box s i zastąpiłem go tym ze względu na cenę, wydajność, wyjścia peryferyjne i wejścia. Testowany przez tydzień i działa dobrze. Czułem przegrzanie urządzenia. Mam nadzieję, że dostanie nowe informacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Otrzymany w przewidywanym czasie na północ od Peru, trwało to około 36 dni. W dobrym stanie, doskonały produkt i dobra obsługa. Warto było czekać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo szybka dostawa: 9 dni do Polski, świetna jakość, android tv 10, netflix i certyfikaty Google, wszystkie prace poprawnie: netflix4k, hbogo, odtwarzacz itp., wysoce polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Wszystko dobrze, spełnia opisane jest bardzo dobrej jakości... Łatwy do ustawienia i korzystania z każdego w domu są bardzo zadowoleni z zakupu, dziękuję bardzo, pozdrowienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Przybywam do Peru za 27 dni i wyśledzę go przez aplikację 17-ścieżkową, a potem przez Urbano Express. Aplikacja Movistar Play działa bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    12 يوم ليصل المنتوج بكل سهولة. و الشكر لعامل التوصيل.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Doskonały produkt i przybył super szybko wysyłany z Chin do Włoch bardzo dobry w 100 procentach polecany

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Produkt Ok, szybka wysyłka polecam je.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Ładny produkt. Oficjalna strona NETFLIX 4K YouTube 4 lata temu WIDEO PRZEPROWADZENIE 4K DISNEY PLUS 4K (ang.) i automatyczna szybkość odświeżania KODI Wszystko działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft23 611
    • Ft34 964
    • Ft19 227
    • Ft16 430
    • Ft23 423
    • Ft10 896
    • Ft31 785
    • Ft10 896
    • Ft12 531
    • Ft31 482
    • Ft17 129
    • Ft33 913
    • Ft11 501
    • Ft28 152
    • Ft9 685
    • Ft15 134
    • Ft81 737
    • Ft12 712