Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Długo zajęło dostarczenie produktu. W odniesieniu do KD1 wszystko OK, działa poprawnie. Jest lepszy we wszystkim w odniesieniu do Xiaomi Mi Tv Stick, z wyjątkiem połączenia wifi. W równych odległościach Xiaomi lepiej uchwyci wifi. Zadowolona z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Bardzo dobry Android tv Stick z obsługą HBO Max, Disney Plus, Apple TV i tak dalej. Wsparcie dla chromowania, pilota głosowego. Jestem usatysfakcjonowany. A teraz prons (ang.). Netflix tylko SD+ 854x480, ale ok. Dzięki Banggood za szybką wysyłkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Funkcje dobrze niektóre aplikacje nie załadują nie wierzę, że po zrobieniu go dla azjatyckiej telewizji wstyd, ponieważ jakość jest doskonała, więc dał ocenę 4 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Łatwy w konfiguracji. Ale niestety nie ma Netflixa. Jeśli ktoś może mi pomóc z tym problemem, będę wdzięczny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    To małe pudełko ma kilka dziwactw z bluetooth od czasu do czasu, ale nienaprawione i naprawione bez problemów. Gładkie doświadczenie, znajomy interfejs, świetny Solidny kontroler, sterowanie głosem nawet w niektórych apk i sprzedawca bardzo szybko. Świetny sposób, aby urozmaicić mini projektor i zrobić sobie mały teatr w domu, po prostu dobrać dźwięk do wyboru urządzenia bt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Great Stick, świetna jakość. Przyjazd za mniej niż 3 tygodnie Świetnie sprawdza się również z adapterami zewnętrznymi z USB i RJ45 Ethernet Cable /Superszybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dostawa w kolejności dziękuję przyzwoity Android TV (HDMI) Key

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Niestety, nie jest to dobra obsługa. Chcę zwrócić produkt lub go wymienić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Doskonały produkt 5-gwiazdkowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Znakomita dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$30.99
    • US$67.99
    • US$104.99
    • US$98.99
    • US$145.99
    • US$41.99
    • US$37.99
    • US$199.99
    • US$109.99
    • US$46.99
    • US$45.99
    • US$79.99
    • US$46.99
    • US$248.39
    • US$51.99
    • US$63.51
    • US$59.79