Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Dla mnie jest to najlepszy kij TV na rynku, mówię to ponieważ mam Fire Stick z Amazona i MI patyk od Xiaomi, to Mecool kd1 jest najlepszy na razie, Bardzo szybki dzięki 2 Gb pamięci RAM i 16 Gb pamięci wewnętrznej. Jestem w 100% zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Bardzo dobry Android tv Stick z obsługą HBO Max, Disney Plus, Apple TV i tak dalej. Wsparcie dla chromowania, pilota głosowego. Jestem usatysfakcjonowany. A teraz prons (ang.). Netflix tylko SD+ 854x480, ale ok. Dzięki Banggood za szybką wysyłkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Długo zajęło dostarczenie produktu. W odniesieniu do KD1 wszystko OK, działa poprawnie. Jest lepszy we wszystkim w odniesieniu do Xiaomi Mi Tv Stick, z wyjątkiem połączenia wifi. W równych odległościach Xiaomi lepiej uchwyci wifi. Zadowolona z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Teslimat hızlıydı. Ürüne 30 tl vergi çıktı.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dostawa w kolejności dziękuję przyzwoity Android TV (HDMI) Key

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Great Stick, świetna jakość. Przyjazd za mniej niż 3 tygodnie Świetnie sprawdza się również z adapterami zewnętrznymi z USB i RJ45 Ethernet Cable /Superszybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Łatwy w konfiguracji. Ale niestety nie ma Netflixa. Jeśli ktoś może mi pomóc z tym problemem, będę wdzięczny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Świetnie, przylecę za 18 dni, bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Doskonale, jestem zadowolony z tego produktu, działa bardzo dobrze, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$59.99
    • US$60.99
    • US$46.99
    • US$126.99
    • US$67.99
    • US$98.99
    • US$44.99
    • US$74.74
    • US$18.39