Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2019

    It will be clear that this power supply is an example of superior Chinese technology. The measured performance can be called brilliant. The way in which this device is constructed is also taken care of in detail. Another question is whether this power supply is useful in use. My opinion: no! The dimensions are in fact too small to be applied conveniently in daily laboratory practice. Just give me a traditional power supply with potentiometers to set the voltage and current. The last question to be answered is how the price/performance ratio of the MDP-P905 can be assessed. My answer is that this power supply is too expensive for what the device performs. In terms of specifications similar power supplies are for sale for prices around € 60.00. The MDP-P905 is in my opinion a gadget for technicians who do not mind spending some extra money on a product that clearly distinguishes itself from the competition.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    MINIWARE MDF-XP Power, to bardzo zaawansowane urządzenie elektroniczne, jestem zadowolony z zakupu wykonane, szukałem takiego źródła mobilnego, a zwłaszcza jeśli jest w parze z MINIWARE DT71 Mini Digital T MINIWARE MHP30 PD i MINIWARE TS-80P, możesz je zabrać wszędzie tam, gdzie potrzebujesz małych interwencji, bez podłączenia do sieci elektrycznej. Oferta złożona przez Banggood była nie do pobicia, transport był szybki, trwał maksymalnie 5 dni, paczka, którą otrzymałem w schludnym opakowaniu, a produkt nienaruszony, dzięki zespołowi Banggood. Gorąco polecam zakupy w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Nie ma zbyt wiele do powiedzenia na temat produktu. Każdy, kto zna jakość miniware już wie. Wielkie dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Quite a complicated device. However, absolutely essential for those of us whom do not have space for bench power sources. Mine is proving to be a champ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Świetny produkt i łatwy w pracy bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    Very precise power supply, does regulate power to the milliamp! Very usefull for testing LEDs and sensitve components. Firmware on the screen can be improved!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GbsVIP4
    IT
    03/06/2022

    Bardzo dobre urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GbsVIP4
    IT
    23/05/2022

    Wspaniała maszyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.99
    • US$31.99
    • US$249.99
    • US$179.99
    • US$162.99
    • US$172.99
    • US$68.99
    • US$609.99
    • US$71.99
    • US$139.99
    • US$77.99
    • US$59.99
    • US$71.99
    • US$15.99
    • US$68.99
    • US$99.99
    • US$14.99
    • US$15.00