Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    Kupuj je, gdy tanio jedzą. Przechowaj je na później. Ceny tylko rosną i będziesz ich potrzebować później

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Mój trzeci. Działa świetnie i ma złącze USB C na długim kablu. Zaktualizowano FW i Inav konfiguracji. Działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Firmowe oprogramowanie można zaktualizować do najnowszej wersji. Podłączenie jest proste, uwaga: potrzebujesz kabla usb-c do usb-c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    great boards. buy them when on special. they will only go up in price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonałe fc, a także z wbudowanym brzęczykiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Przyzwoity FC, mały czynnik i łatwy w montażu w małych modelach. Użyję go do szybowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dotarł bezpiecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Działa dobrze z iNav 3. Należy bardzo uważać na kolejność okablowania ołowiu dla TX4/RX4 CL2/DA2 Jeden obraz pokazuje okablowanie do GPS, ale strona wtyczki nie jest skierowana tak samo jak deska, więc spojrzeć na inne obrazy, aby zobaczyć różnicę. Na obrazie okablowania iNav sprawia, że myślisz, że V i G są w kierunku końca baterii, ale jest wręcz odwrotnie. Obrazek pokazuje jakby patrzył z dołu (lub z góry wtyczki). Poza tym płyta jest bardzo łatwa do ustawienia i okablowanie jest bardzo proste poza tym, który wskazałem. Nie pytaj mnie, jak się dowiedziałem. Lol, naprawdę podoba mi się ta deska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Came in not working, after few days started to work and i solder it, and after a week died, no warranty after soldering. This was my first FC so i didn't know how it should be from the beginning. Light on USB was on but no other lights. Could not connect to PC. After inserting SD it came to life but died after a week. :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KenVIP5
    FI
    03/07/2021

    Sterowniki lotów Mateksys cieszą się dobrą opinią, a ta wersja jest jednym z najnowszych modeli z poręcznym wyłamkiem umożliwiającym łatwy dostęp z zewnątrz modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.78
    • US$29.89
    • US$57.74
    • US$32.33
    • US$26.44
    • US$25.40
    • US$13.85
    • US$26.44
    • US$25.40
    • US$9.08
    • US$56.58
    • US$21.84
    • US$84.30
    • US$10.34
    • US$42.43
    • US$32.19
    • US$19.54
    • US$449.00