Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Znakomita jakość deski i anteny. Pierwszy komercyjny Rx dostępny dla ELRS. Jeszcze go nie zainstalowałem, ale MATEKSYS jest wysokiej jakości dostawcą. Brak instrukcji i dokumentacji z tym produktem, ale różne źródła ELRS będą mieć to, czego potrzebujesz. Cena jest wysoka w porównaniu do innych dostawców, ale nie oferowali jej jeszcze, gdy składałem zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Różnorodność otrzymała pełne wsparcie w oficjalnym konfiguratorze ELRS. Tylko testowany tylko w trybie ELRS 2.0.0RC3 i WIDE, działa dobrze. Cena jest dość wysoka, podwójna w porównaniu z HappyModel EP1, ale z MATEK masz różnorodność anten. Ogólnie zadowolony, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Rx elrs mateksy w różnorodności. Dla dużych zakresów testowania i prostoty ekspresji. Super otrzymał bardzo szybko! (pol.). I nigdy żadnych opłat celnych! Dziękuję ci, bangBogu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dobra jakość wykonania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Po ponownym uruchomieniu do wersji 2.5 coś poszło nie tak i tak zostało. Dobra instrukcja obsługi pomogła odblokować teraz wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Mały rozmiar, elektronika tylko z jednej strony. Anteny są krótkie i trudne do zamontowania na quadach, ponieważ części montażowe 3d są przeznaczone do anten w stylu Frsky lub w stylu T

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Jeszcze nie używany, ale wkrótce będzie test. Śledczy powiedzieli, że wciąż jest w Chinach, nawet jeśli był już w moim domu. Paczka była w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Came in Matek's typical plastic bag. Haven't tried it yet as I'm still waiting for the TX module to arrive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Pakiet otrzymał doskonały, większy odbiornik niż inne modele, ale idealnie zmontowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you