Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2021

    Doskonały pistolet, waga, montowany jakościowo, to samo odnosi się do mocowania. Szkoda, że nie ma kompresora do testowania. Myślę o użyciu techniki bezpyłowej, żeby to olać. Polecam. Dostawa 3 tygodnie na Ukrainie Meest Express.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Piękny, otrzymany za darmo w nieco ponad 3 tygodnie, wygląda solidnie i dobrze wykonany z wielu dyszy; nie mogę go jeszcze używać, ponieważ muszę mieć rurkę z połączeniami. I tak jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ładny produkt polecam aparat przyszedł w pełni polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Najwyższej jakości pistolet w fantastycznej cenie. Jest wyposażony w M22, aby dołączyć do myjki ciśnieniowej 1151T Kranzle (już zamontowano ją do pistoletu, jak na zdjęciu). Posiada 5 dyszy szybkiego uwalniania o różnych rozmiarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wszystko jest w jednym kawałku, pudełko jest trochę posiniaczone, ale jest w porządku. Dostawa bardzo szybka na Ukrainę nieco ponad tydzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Na rozprawie sądowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Właśnie otrzymał wygląda świetnie i szybsza dostawa otrzymana bardzo wcześnie niż wspomniano w śledzenia aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Nie, nie, nie, nie, nie. Doskonała broń, ale tylko do wysokiego ciśnienia wody (nie nadaje się do nawadniania). Sprzedawca jest dobry - wysłane szybko, wyraźnie, zapakowane idealnie, nic na drodze nie zostało uszkodzone, przyszedł zbyt szybko. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobra jakość i świetna cena przy specjalnej ofercie. Szybkozłącze, które dostarczono do węża jest 3/9„(nie 1/4), ale wszystkie dysze są standardowe 1/4 ".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Pralka jak opisano, budowa jakości wygląda dobrze, będzie musiał przetestować go pod ciśnieniem pod kątem wydajności. Wszystkie dysze myjące są wymienne do podkładki zasilającej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.99
    • US$71.29
    • US$48.29
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$28.86
    • US$10.99
    • US$79.68
    • US$58.89
    • US$50.81
    • US$58.91
    • US$93.54
    • US$79.68
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$33.21
    • US$45.99
    • US$21.99