Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Dobrze zbudowany i lekki ciężar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    small and very easy to use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    he recibido el regalo , pero no lo puedo usar, como ven en la foto , esta roto su destino "la basura"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    works fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobra jakość, działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    This item was chosen as my "freebie gift" from a wide selection of other products. The delivery time for this was really impressive. Ordered on 10-2-21 and received on 10-9-21. How does it perform? It's better than a typical garden water nozzle. However, it is not as powerful as a power washer that is hooked-up to an air compressor. (That would be expecting too much.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Good building quality. Not so strong water pressure as it is advertised. For normal works will do the job.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    To nie jest pralka pod wysokim ciśnieniem. Jeśli spodziewasz się występu prawdziwej pralki, będziesz rozczarowany. W przeciwnym razie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    To bardzo dobra wartość i działa świetnie! Jestem bardzo szczęśliwy. W przyszłości kupię więcej od tego sprzedawcy. To też było dobrze zapakowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Dostarczane dość szybko i w dobrym stanie. Produkt jest taki, jak opisano i robi to, co powinien. Dobry stosunek ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.29
    • US$7.59
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$139.99
    • US$169.99
    • US$53.99
    • US$9.23
    • US$25.40
    • US$40.41