Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Wygląda dobrze, mam nadzieję, że jest dobrze. - Jesteś na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Szkoda, że nie miałem tego teleskopu 30 lat temu. Mieszkam w zamglonym slumsach na wybrzeżu Kalifornii, gdzie oficjalnym kwiatem jest pleśnia, a ta szczotka pomaga mi czyścić wilgotne, słone kąty sufitu w łazience bez łamania pleców. Martwiłem się, że skończą mi się ochraniacze, zanim w ogóle użyłem narzędzia, więc wziąłem też kilka z nich. To szczotka do czyszczenia dla inteligentnych osób, więc nie jest zaskoczeniem, aby zobaczyć go na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Trochę trudne do złożenia, ale po złożeniu jest bardzo solidne. Dobra sztywna szczotka i płuczka działa również dobrze. Bardzo łatwo pozbyłem się pleśni z łazienki, a rączka rozciąga się na tyle długo, że moja żona może go używać na suficie prysznica bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Przyleciało szybko, wygląda dobrze, chociaż jeszcze nie próbowaliśmy. Powierzchnia pędzla i gąbki wygląda trochę szorstko, ale myślę, że jest możliwe, że tak powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Dobra, mocna konstrukcja. Chciałbym trochę krócej na słupie i trochę łatwiej na przyciski, nie tak mocno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Otrzymałem zamówienie szybko, uchwyt jest ładny i wygodny, ogólnie doskonała jakość, zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    It was free, it works very well. Will probably get a new one, when this breaks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Jeszcze nie przetestowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.28
    • US$48.10
    • US$109.99
    • US$32.33
    • US$402.49
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$50.32
    • US$20.91
    • US$17.33
    • US$12.71
    • US$11.54
    • US$10.34
    • US$40.41
    • US$76.22
    • US$32.89
    • US$199.99
    • US$17.31