Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(265)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Materiały wydają się być dobre, narzędzia są dobrze wykonane! Praktyczny pojemnik, aby zawsze mieć je wszystkie razem i wyraźnie widoczne. Szybka wysyłka, doskonałe opakowanie. Niezwykły stosunek jakości do ceny. Zawsze najlepszy z BanGGood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Jestem produktem motoryzacyjnym To jest za dobre dla jego pieniędzy! Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Przesyłka dotarła szybko i w porządku. Jakość produktu jest na dobrym poziomie. Czas pokaże, jak długo będzie trwać część demontażu. Za taką cenę, to świetny zestaw. Ogólnie rzecz biorąc, jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Prawdziwy stosunek jakości do ceny.Plastikowa jakość jest dobra. Może, i musi być rafinowany za pomocą noża do cięcia lub innego narzędzia do ostrzenia z tworzywa sztucznego, aby mieć odpowiednie krawędzie i usunąć matrycę produkcji. Przenośna torba do przechowywania jest doskonała. Czas dostawy był prawie idealny. Opóźnienie z zaledwie 2 dni. Tak trzymaj, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Pierwszy raz wygląda dobrze. Duże narzędzia i znakomita jakość. Dobra cena i zakupy. Mój samochód jest szczęśliwy :-)))

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo różnorodne narzędzie, które jest bardzo zróżnicowane. Nie wiem, jak mogłem bez tego pracować. Narzędzia te były bardzo przydatne i bardzo dobre i mocne. Nie zarysowały powierzchni i były mocne i wystarczająco wytrzymałe, aby ułatwić pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Paczka dotarła nietknięta. Zamiast 4 narzędzi do usuwania stereo dostałem 2 i 3 różne, ale może to coś pozytywnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zestaw dotarł na czas z DHL. Jest tak, jak opisano w odpowiednim przypadku. Mam nadzieję, że mają odpowiednią siłę i jakość materiału, gdy z nich korzystam. Na plastikowych narzędziach można zaobserwować niewielkie błyski. Cena bardzo zadowalająca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Jak w reklamie, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 605
    • Ft4 219
    • Ft4 219
    • Ft4 219
    • Ft3 069
    • Ft3 069
    • Ft11 517
    • Ft2 989
    • Ft5 373
    • Ft2 989
    • Ft12 630
    • Ft8 445
    • Ft4 987
    • Ft20 347
    • Ft3 986
    • Ft3 837
    • Ft3 321
    • Ft5 316