Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(481)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(481)
    • 5 Star(469)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Niezły zestaw, kupiłem go na wszelki wypadek. Udowodniła swoją wartość, gdy zacięła się szuflada biurka. Należy pamiętać, że narzędzia są większe niż myślisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Materiały wydają się być dobre, narzędzia są dobrze wykonane! Praktyczny pojemnik, aby zawsze mieć je wszystkie razem i wyraźnie widoczne. Szybka wysyłka, doskonałe opakowanie. Niezwykły stosunek jakości do ceny. Zawsze najlepszy z BanGGood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Majqo
    SK
    14/03/2022

    Za tę cenę, można oczekiwać mniej, coś jak zestaw do manicure, ale to wygląda świetnie, zarówno wymiarowo, jak i mocno, zobaczymy, ile to trwa w rzeczywistości, ale jak na razie maksimum satysfakcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dobry sprzęt, za 42 pln to bylo żal nie kupić. Jakość bardzo dobra, plastiki sa solidne i nie wyginają sie przy używaniu jak te tańsze wersje. Etui bardzo dobrze wykonane a przede wszystkim zawsze masz wszystko pod reka i na na swoim miejscu. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Jestem produktem motoryzacyjnym To jest za dobre dla jego pieniędzy! Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Przesyłka dotarła szybko i w porządku. Jakość produktu jest na dobrym poziomie. Czas pokaże, jak długo będzie trwać część demontażu. Za taką cenę, to świetny zestaw. Ogólnie rzecz biorąc, jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Prawdziwy stosunek jakości do ceny.Plastikowa jakość jest dobra. Może, i musi być rafinowany za pomocą noża do cięcia lub innego narzędzia do ostrzenia z tworzywa sztucznego, aby mieć odpowiednie krawędzie i usunąć matrycę produkcji. Przenośna torba do przechowywania jest doskonała. Czas dostawy był prawie idealny. Opóźnienie z zaledwie 2 dni. Tak trzymaj, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Pierwszy raz wygląda dobrze. Duże narzędzia i znakomita jakość. Dobra cena i zakupy. Mój samochód jest szczęśliwy :-)))

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Bardzo szybka dostawa z Niemiec. Jeśli chodzi o jakość, zobaczymy w przyszłości. Teraz wiem, że posiadanie sprawy było dobrą decyzją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Please with the quality of the product as marketed good quality of plastic nice case A4 size worth the money, arrived fast in two weeks recommend it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$54.99
    • US$14.99
    • US$10.99
    • US$62.99
    • US$65.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$59.99
    • US$28.99
    • US$7.34
    • US$12.69
    • US$18.47
    • US$36.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$109.99