Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5100)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(5100)
    • 5 Star(4963)
    • 4 Star(112)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    🇮🇹 ITALIAN REVIEW 🍕(by nuelsoon on YouTube) Stack decisamente valido! con grandi possibilità di personalizzazione, dal creare una build long range, grazie alla ampia disponibilità di porte UART, al racing più estremo con gli esc da 40A, allora, parliamo del lato pratico: montato lo stack sul mio frame (Steele 5 clone Apex) ho preso tante tante botte! cemento, fango, terra, calcestruzzo e chi più ne ha più ne metta! Mi è anche finito immerso letteralmente nella neve, e questo stack ne è uscito indenne! tralasciando la semplicità con il quale lo si monta, grazie ai fogli illustrativi molto ben spiegati, ed alla connessione già presente tra pdb/esc e FC, in neanche un'ora lo si monta e si vola! in più, ci viene fornita un ottima dotazione di componenti, tra le quali un cavetto di ricambio per connettere FC alla pdb/esc, tutta una serie di viti più corte o più lunghe in base al frame su cui dovrai andare a montare tale stack, bunper di vari tipi e dimensioni, condensatori, ecc ecc, ottima dotazione! a mio parere, 5 stelle più che meritate!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo szybka dostawa, do Kaliningradu w zaledwie tydzień. W wersji beta udało się przewinąć do najnowszej wersji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Très bonne fc, facile d'installation et l'ont peut mettre vraiment se que l'on veut led bepper, facile à réglé sur bêtaflight, je la recommande fortement parfais pour des drones en 4s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Towar dostarczony bardzo szybko. Wygląda naprawdę dobrze, z kompletem dodatków, czytelne instrukcje do podłączeń dodatkowego wyposażenia. Jak zamontuje to napiszę coś więcej. Zgodny z zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Works as intended! For my first build it was a little tricky soldering everything on and understanding everything but I got it finished and it works great :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Przyszedł w bardzo dobrym stanie, wygląda bardzo przyjemnie. Również przyszedł z deską do lutowania testowego, gdzie można ćwiczyć lutowanie, bardzo dobre dla amatorów, które są nowe w hobby!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Nice FC, wiele funkcji w tym, można dołączyć moduł GPS, Telemetria, system dalekiego zasięgu (LRS) VTX i więcej, Jestem zadowolony z zakupu, jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tego. Jestem bardzo zadowolony z tego. Jestem bardzo zadowolony z nowego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wygląda nieźle, myślę, że będzie dobrze, ale rzecz w tym, że ten stos nazywa się mambys, nie ma stosu mambys w diatonowych produktach. Dzięki bg za szybką wysyłkę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Gratulacje Banggood za cenę i dostawę we Francji w 9 dni. Piękne, kompletne, idealne opakowanie. Jest jeszcze więcej, by polecieć, błyskać i latać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$18.47
    • US$18.90
    • US$27.71
    • US$19.59
    • US$149.99
    • US$9.23
    • US$14.99
    • US$18.55
    • US$21.84
    • US$10.59
    • US$6.92
    • US$3.99
    • US$4.24
    • US$31.17
    • US$3.49
    • US$73.99