Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(293)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Grest jakość, dobrze skompilowana tablica treningowa. Bardzo gruby, więc czuje się dobrze zbudowany i jak wiele podkładek o różnych rozmiarach. Płyta jest wyposażona w długość drutu lutowniczego TBS, który wydaje się być naprawdę dobrej jakości i łatwy w użyciu. Jest to obowiązkowa dla wszystkich początkujących, a także dla doświadczonych, którzy chcą po prostu odświeżyć swoje umiejętności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Świetny sposób na lepsze umiejętności lutowania! Doskonała wartość zwłaszcza w oszczędzaniu pieniędzy na elektronice, jeśli nie jesteś dobry z umiejętnościami lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Opłata jest spoko! Nawet szkoda używać do eksperymentów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2020

    Jestem naprawdę pod wrażeniem tej małej deski. Byłem nowy w lutowaniu i zanim usmażę kontrolera lotu chciałem trochę poćwiczyć. Ta deska jest prawdziwym rozmiarem i naśladuje rodzaj połączeń, które trzeba będzie przylutować na prawie kontrolerach lotu. Sama deska jest wysokiej jakości, a niektóre myśli zostały włożone w projekt. Niektóre klocki zaczynają się duże i pracują na małe. Inni, jak widać, mają dużą lukę, a potem stopniowo się zaciskają. Firma musiałaby włożyć dodatkowe środki w projekt rady praktyki. To miłe, bo inne śpiączki po prostu dają pcb bez komponentów. Jestem pod wrażeniem, że kupię diatonowe kontrolery lotu. Zachowaj wysoką jakość!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Produkt wygląda świetnie, pochodzi z drutu lutowniczego do treningu, nie był wcześniej na zamówienie punkt przysługi. Nie jestem pewien, czy jakość lutowania jest dobra. Przesyłka była niezwykle droga do Portugalii. Radziłbym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Działa zgodnie z opisem. Naprawdę miła tablica do ćwiczeń lutowania dla wszystkich, nie tylko ludzi, którzy chcą dostać się do FPV. Jest również z dobrej jakości lutownica i jest również obustronnie, więc można lutować po obu stronach w jednej desce. Duża wartość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Świetny talerz do praktyki małych spaw na naszych zabawkach, przybył szybko i w dobrym stanie. Polecam go 100x100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    I just started build interest on building my own FPV drone and this practice board is totally worth it. I have solder in the past but this practice board will definitely increase your confidence. Highly recommended for teenagers and beginners adults

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Отличная штука, если ты только пришёл в хобби и учишься паять, если нужен совет по выбору оборудования: паяльник TS100 (ни в коем случае не TS80), припой 60/40 (Sn60/Pb40) обязательно с флюсом внутри и гелевый флюс в шприце - и да будет тебе счастье.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobra jakość, lepsza niż się spodziewałem, ale mam problem z logistyką. Mówią, że otrzymałem, kiedy nie jestem, i muszę iść do lokalnych służb, otworzyć spór i w końcu otrzymać produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$6.92
    • US$14.69
    • US$18.59
    • US$159.99
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$64.78
    • US$74.99
    • US$87.77
    • US$31.17
    • US$65.82
    • US$202.97
    • US$20.60
    • US$70.99
    • US$1.89