Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(296)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(296)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Grest jakość, dobrze skompilowana tablica treningowa. Bardzo gruby, więc czuje się dobrze zbudowany i jak wiele podkładek o różnych rozmiarach. Płyta jest wyposażona w długość drutu lutowniczego TBS, który wydaje się być naprawdę dobrej jakości i łatwy w użyciu. Jest to obowiązkowa dla wszystkich początkujących, a także dla doświadczonych, którzy chcą po prostu odświeżyć swoje umiejętności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Działa zgodnie z opisem. Naprawdę miła tablica do ćwiczeń lutowania dla wszystkich, nie tylko ludzi, którzy chcą dostać się do FPV. Jest również z dobrej jakości lutownica i jest również obustronnie, więc można lutować po obu stronach w jednej desce. Duża wartość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Świetny sposób na lepsze umiejętności lutowania! Doskonała wartość zwłaszcza w oszczędzaniu pieniędzy na elektronice, jeśli nie jesteś dobry z umiejętnościami lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobra jakość, lepsza niż się spodziewałem, ale mam problem z logistyką. Mówią, że otrzymałem, kiedy nie jestem, i muszę iść do lokalnych służb, otworzyć spór i w końcu otrzymać produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • StlVIP4
    DE
    29/01/2021

    Bardzo ładny zestaw do nauki lutowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Evgeny
    DE
    13/05/2021

    Very good practice board. Highly recommended. However, I have a question to anybody who might know the answer - which type of solder wire goes together with the board?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Produkt jest dokładnie taki, jaki otrzymałam jest w dobrym stanie wygląda tak jak jego reklama bardzo zadowolony z produktu otrzymałam produkt w ciągu 9 dni od kiedy zamówiłam i mieszkam w GA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Opłata jest spoko! Nawet szkoda używać do eksperymentów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych sposobów, aby wydać 3-4 euro, gdy początkujący z lutowania (tak samo jak ja)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Czas ćwiczeń lub przynajmniej trochę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$173.25
    • US$11.54
    • US$7.34
    • US$9.32
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$3.49
    • US$26.44
    • US$37.99
    • US$10.99
    • US$4.24
    • US$74.99
    • US$10.59
    • US$20.14
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$5.74
    • US$79.68