Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(529)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(529)
    • 5 Star(512)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Mamba F722 otrzymała półtora miesiąca spóźnienia, prawdopodobnie z powodu covid, ale dobrze.. Skrzynka trochę uszkodzona. Wewnątrz pudełka, wszystko jest tam poza planem kapusty, który w końcu można znaleźć online. Podoba mi się złącze xt60 z zabezpieczeniem spawania. Tropikalizowałem wszystko, ustawiłem beta i bleheli, muszę tylko spróbować, kiedy jest słońce. Łatwe spoiny, dla esc, dla CF trochę bardziej skomplikowane. Nie rozumiem, dlaczego brakuje kabla TX (od RSG do CF)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobrze, mam trzy, jakość cena powinna być najlepszą opcją, ale znowu zależy trochę od gustów każdego. Ruch oporu jest, spadam bardzo, i do tej pory niczego nie zniszczyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobre, mam 3 drony, smakuje wspaniale! Jakość cenowa. Wątpię, żeby była lepsza. Zamówiłem w sklepie w Anglii. Przyszło w ciągu pięciu dni W sklepie w Chinach trwa to ponad miesiąc..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Stos przyjechał dzisiaj, nie miałem jeszcze okazji go zamontować, oczywiście jest nowy z instrukcją, a jakość powinna być świetna, biorąc pod uwagę dobrze zrobione opakowanie. Jestem zadowolony, teraz w przyszłym tygodniu złożę wszystko...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego Stacka tak bardzo, że kupiłem go już kilka razy, ponieważ wynik podczas latania jest bardzo dobry i ma Uarts i wystarczająco dużo napięć, co czyni go praktycznym i przyjaznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo zadowolony z tego stosu: Stabilność quada jest solidna i gładka w tym samym czasie. Wiele UART pozwala mi na kontrolę VTX, kontrolę kamery i + GPS wbudowane połączenie bezprzewodowe z aplikacją Speedybee WiFi. Informacje o module WiFi na Betalot: Musisz uruchomić MSP na UART4 z prędkością 115200 (niektórzy mówią, że należy użyć prędkości 1900, ale jest to dla modułów BlueTooth!). Wygląda na to, że nie można połączyć się z Betalotem przez USB i Speedybee przez WiFi w tym samym czasie. Więc, śmigieł wyłączonych i użyć baterii do aktywacji WiFiów. Na smartfonie, prawdopodobnie będziesz musiał wymusić połączenie z siecią WiFi bez internetu (twój FC). Następnie użyj SpeedyBee, aby wyświetlić moduł WiFi do wersji 1.08 (https://cdn.shopifycdn.net/s/files/1/0027/08/4144/files/F722APP_ WiFi-Explain.docx?v=1 604457759). Więc będzie działać bez zarzutu. FC działa na gorąco, więc zachować 5 mm przestrzeni powietrznej między FC i RSG, oraz między FC i innymi częściami (VTX, pas akumulatorowy, górna płyta...), aby zapewnić dobry przepływ powietrza. Nie użyłem przez to siatki ochronnej RF między RSG i FC, ale mam czysty analogowy przekaz wideo na 6S z dostarczonym kondensatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Mam około 4 deski mamby F7 w różnych dronach. Wszystkie są świetną jakością i działają bardzo dobrze. Ale ten jest inny. Ma więcej funkcji niż normalnie! Ma port USb-c zamiast mikrousb. To oznacza, że mogę użyć kabla komórkowego, by dostać się do drona w terenie. Ma też funkcję bezprzewodową, ale jeszcze jej nie użyłem. To będzie mój zestaw 5 calowych dronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dobra jakość, jeszcze nie testowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Właśnie otrzymałem, nadal do przetestowania, niestety znalazłem pudełko rozbite i otwarte, a różne elementy chodzące w opakowaniu. Mam nadzieję, że wszystko działa poprawnie, nie możesz wysłać takich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wejdę do mojej Roma 5" na weekend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 900
    • Ft5 971
    • Ft4 700
    • Ft2 297
    • Ft18 220
    • Ft15 322
    • Ft7 664
    • Ft17 247
    • Ft38 501
    • Ft6 941
    • Ft6 838
    • Ft3 445
    • Ft4 644
    • Ft3 678
    • Ft6 303
    • Ft3 064
    • Ft3 980
    • Ft19 863