Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1395)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(1395)
    • 5 Star(1349)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    This fc and esc combo currently resides in my diatone gt r349. I should have named it the screaming rabbit because that's what it does. A 5amp upgrade over the stock boards this thing had originally sees me hurtling up the park or fairly ripping between trees at my local fav fly spot. Sometimes it even takes part of the trees with it. Good documentation, rubbers, screws and most importantly stickers makes this a worthy buy for any micro or mini build.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Kupiłem ten stos na przyszłość. Niestety, nie miałem jeszcze czasu na jazdę, ale to nie mój pierwszy raz. Co więcej, ma Esc 30A w przeciwieństwie do starego, który zrobił tylko 25 z czego jestem bardzo szczęśliwy. Model ten jest dostępny w nowym formacie pudełka i opakowanie jest bardzo kompletne i posiada kilka naklejek marki, których brakowało w innych wersjach. Krótko mówiąc, jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    witam. produkt zostal poprawnie zapakowany. szkoda ze brak manual tak jak to zawsze byla w mamba. dodatkowo brak zlacza xm ale tak po za tym wszystko sie zgadza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobrze zapakowane i są z naklejkami. Szczęśliwa z zakupem... a ta tygodniowa dostawa była miłą niespodzianką. Jeszcze raz dzięki Banggood. Świetna obsługa. (teraz pośpiesz się z ramą!!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo kompaktowy kontroler lotu. Wygląda dobrze. Opieka i stała ręka są wymagane do lutowania kabli do tej deski, ponieważ jest bardzo mały. Używam lupy/ uchwytu do pomocy. Używaj padów Rx3 lub Rx6 jeśli podłączasz odbiornik ibusa, istnieje specjalny pad dla odbiorników sbus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Dobry moduł, włączony - wszystko działa. Z powodu ramy, wykręconej na wylot. Zebrał zamówienie przez długi czas, ale przyszedł szybko, w ogóle jestem zadowolony z dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Stos przybył w czasie, jak przewidywano. Cały zestaw jest dobrze zorganizowany. W pudełku są kable i tablice do pinoutu. Nie ma drukowanego podręcznika, ale kod QR. Nie mogę się doczekać, żeby umieścić go na moim 90mm quadzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To świetny stos, potężny, atrakcyjny i wysoka cena nawet pełna cena to byłaby umowa! Wchodzi w światło 4s 5 „quad 👌 i z obiecanym 30ampowym 40ampowym szczytem 4s 5" 🚀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry sprzęt, niezawodne pudełko, 4x30A regula, w tej cenie wybór tego stosu jest oczywisty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Cóż, opakowanie jest inne zanim było okrągłe, a aora prostokątna jakby była mniej jakości. Mamo udar słoneczny, rozumiem, po co jest być mniej gorącym.. Nie wiem, gdzie jesteś, pomiędzy, czy wszystko jasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 290
    • Ft29 815
    • Ft32 060
    • Ft3 967
    • Ft26 801
    • Ft30 456
    • Ft21 158
    • Ft27 858
    • Ft6 104
    • Ft7 756
    • Ft19 747
    • Ft2 464
    • Ft26 801
    • Ft4 272
    • Ft7 756
    • Ft24 365
    • Ft22 288
    • Ft10 578